Med reor hittar du inte dessa Realme-hörlurar billigare någon annanstans!

Med anledning av Cdiscount-försäljningen är de mycket lättillgängliga Realme Buds Q2 in-ear-hörlurarna ännu mer tillgängliga med en trevlig kampanj.

realme-headphone.jpg

Om du letar efter effektiva hörlurar samtidigt som de är särskilt prisvärda borde Realme Buds Q2 intressera dig.

Se alla reaerbjudanden

Realme Buds Q2 i ett nötskal

  • Reducering av omgivande brus
  • Bra batteritid och snabb laddning
  • Hög tillförlitlighet och vattenbeständighet

Hos Cdiscount kan du hitta dessa Realme-hörlurar för €14,99 istället för €25,99.

Hitta Realme Buds Q2 för 14,99 € på Cdiscount

Hörlurar till fyndpriser under Cdiscount-försäljningen

Det här erbjudandet på Realme Buds Q2 in-ear Bluetooth-hörlurar erbjuds därför av Cdiscount, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 4 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Utmärkt valuta för pengarna med dessa Realme-hörlurar

Redan mycket prisvärda, Realme Buds Q2-hörlurarna visas till ett fyndpris på Cdiscount och lovar mycket bra valuta för pengarna tack vare denna kampanj. Utrustade med en 10 mm basförstärkarhörlur och ett high-end membran säkerställer de en solid ljudupplevelse.

Detta kan överskridas ytterligare med ett spelläge för att minska latensen till 88ms för idealisk synkronisering av ljud och video. Ett läge för reduktion av omgivande brus ingår också för att njuta av det ännu bättre, eller för att ringa samtal.

Realme Buds Q2 kommer också att kunna följa med dig under lång tid, med en solid maximal autonomi på 20 timmar. Det medföljande laddningsfodralet lovar också snabb laddning: på bara tio minuters laddning kan du sätta på dina hörlurar igen i två timmar.

En annan viktfördel: Realme Buds Q2 är särskilt lätta med en vikt på endast 4,1 g, för bekväm användning under alla omständigheter. Tack vare IPX4 vattentäthet och andra skydd är de också mycket pålitliga.

Realme Buds Q2 © Realme

Hitta Realme Buds Q2 för 14,99 € på Cdiscount

Hitta de trådlösa hörlurarna du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fina erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2022, för att se vad de prisvärda Realme Buds Q2 är värda i hård konkurrens.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button