Med Google Earth kan du resa genom tiden, så här

Google Earth och Street View är verktyg som låter de mer villiga att utnyttja sin potential på olika sätt och ett av dessa är möjligheten att skapa videor som låter dig göra en sorts tidsresa.

Vi hänvisar särskilt till en Google Earth-funktion som låter användare se satellitbilder av några av de nuvarande stora metropoler på planeten och se hur de har utvecklats under de senaste decennierna.

Med Google Earth kan du ta en spännande resa genom tiden

Detta är inte ett unikt fall, eftersom det skiljer sig från de som idag är kända metropoler för över 30 år sedan kunde bara betraktas som städerdock inte alltför befolkat och Google Earth är en tjänst som också låter oss upptäcka hur de mest utvecklade områdena på vår planet gradvis har utvecklats.

På perrongen Youtube En mycket intressant video har publicerats som fokuserar på urbaniseringen av några kända städer, som de ses från ovan. Förutom Dubai finns det även andra viktiga metropoler, som t.ex Hanoi, Singapore, Shanghai, Seoul, Melbourne, Istanbul, Buenos Aires eller Houston.

Vem som helst kan skapa den här typen av video tack vare funktionen Timelapse av Google Earth. Om du vill prova tjänsten som erbjuds av Google, allt du behöver göra är att gå till den officiella webbplatsen eller ladda ner den relevanta applikationen från Google Play Store. En resa genom tiden kommer säkert att vara bra för vårt sinne och vår ande, eftersom det personligen tyvärr inte är möjligt att göra det för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button