Med förbehåll för överdriven uppvärmning skulle Apples AR-headset skjutas upp till nästa år

Apple VR-headset © © Ian Zelbo

Om en sak görs bra åt VR-headset/AR från Apple är att den inte kommer att släppas i år. Den mixed reality-apparat som designats av det amerikanska företaget skulle faktiskt stöta på flera problem i sin produktion.

Vi har hört talas om den här enheten i månader, om inte år. Dessvärre planerar det multinationella med Tim Cook fortfarande inte att visa det. Förra veckan förklarade analytikern Ming-Chi Kuo redan att detta AR/VR-headset var offer för olika problem som borde leda till en senare lansering än väntat… Och ny information pekar i denna riktning.

Ansvarsfull värmeslag?

Enligt en ny rapport som publicerades i slutet av förra veckan skulle den berömda hjälmen påverkas av termiska problem. Det är processorn som kan vara ansvarig för den observerade överhettningen. En olägenhet som rent logiskt borde få allvarliga återverkningar på enhetens startfönster.

Dessutom New York Times berättar i förbigående att Apple nu skulle vilja “ ta sin tid innan de presenterar sitt AR/VR-headset för allmänheten. Den kommer förmodligen inte att visas under WWDC 2022 som börjar på måndag den 6 juni. När det gäller utgivningen kommer den troligen inte att ske före 2023. Vi måste därför ta våra problem med tålamod…

Källa: Wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button