Med detta 26-månaderserbjudande på -82% kommer Surfshark VPN att emuleras!

Sommaren fortsätter på ett bra sätt vad gäller bra planer på VPN-marknaden, med Surfshark som en av de främsta underhållarna för tillfället!

surfshark

Gör ett mycket användbart köp för starten av läsåret med en långsiktig vision tack vare denna Surfshark-licens som inte bara täcker ett obegränsat antal enheter samtidigt, och erbjuder dig som en bonus -82% för en period på 2 år + 2 månader!

Här är minst 3 skäl att välja Surfshark

  • Obegränsat antal samtidigt täckta enheter
  • Ingen loggningspolicy
  • Hastigheter upp till 10 Gb/s

För bara 2,30 euro per månad istället för den nuvarande standardmånadsavgiften på 12,95 euro, gör denna licens på Surfshark dig verkligen sugen på att köpa en VPN för de kommande två åren!

Se Surfsharks VPN-erbjudande på 2,30 €/månad i 2 år + 2 månader

Med Surfshark är priserna nere, inte tjänsterna

Eftersom det är rätt tillfälle att utrusta dig själv till låg kostnad och samtidigt dela den med dina nära och kära så att de kan få cyberintegritet med lätthet, är denna Surfshark-licens verkligen läglig. Under de kommande två åren, med ytterligare två månader, välj denna Surfshark-licens för endast 2,30 €/månad!

Du får en rabatt på -82 % jämfört med den vanliga månadsavgiften, för en total faktura under perioden på 59,76 € exklusive skatt. Om du vill stanna kvar hos Surfshark efter dessa två första år, kommer samma skattesats att gälla årligen. Observera att du måste lägga till den moms som gäller i Frankrike som är 20 % för detta köp. Och om du inte är nöjd ger Surfshark dig 30 dagar på dig att ändra dig.

Du har framför dig en av de bästa VPN:erna på marknaden

Surfshark är en av de bästa, och detta beror delvis på att de erbjuder täckning för ett obegränsat antal elektroniska enheter samtidigt med en enda licens. Faktum är att företaget erbjuder applikationer för dina datorer (Linux, macOS, Windows), dina smartphones (Android, iOS), samt tillägg för Chrome och Firefox. På samma sätt kan dina internetboxar, dina spelkonsoler, dina smarta TV-apparater, dina surfplattor eller din Wi-Fi-router också dra nytta av Surfshars tjänster med lätthet.

Och för att vinna på cyberkonfidentialitet är Surfshark också en av de bästa. Välj en av Surfsharks 3200-servrar efter dina behov, med den extra fördelen av dess Nexus-teknik. Således får du ett extra lager av säkerhet och tiofaldig stabilitet tack vare Nexus, eftersom du omedelbart är ansluten till ett nätverk av servrar.

Visual Surfshark

Se Surfsharks VPN-erbjudande på 2,30 €/månad i 2 år + 2 månader

Surfshark tillämpar även en strikt no-logs policy mot dig, vilket innebär att företaget inte registrerar någon information om dig och respekterar din integritet. Med en Kill Switch om det behövs samt AES 256-bitars krypteringsstandard är Surfshark i framkant. Detta är också fallet inom streaming, med en minskad risk för latens på grund av hastigheter som stiger upp till 10 Gb/s på de mest populära servrarna, särskilt i USA, Storbritannien och Japan. Med engelsktalande kundtjänst tillgänglig via chatt 24/7 när det behövs, får Surfshark mycket bra 8/10 i vår 100 % oberoende Clubic-recension.

SurfsharkVPN

Se erbjudandet

Läs meddelandet


8.8

SurfsharkVPN

  • Hastigheter över genomsnittet
  • Obegränsat antal enheter
  • Förstärkt kryptering

Även om den fortfarande är ung, är Surfshark en topptjänst nästan på nivån med de bästa VPN:erna på marknaden. Det sticker ut genom att erbjuda ett obegränsat antal samtidiga anslutningar samt avancerade säkerhetsverktyg. Det är ett av de bästa möjliga valen för allmänheten.

Även om den fortfarande är ung, är Surfshark en topptjänst nästan på nivån med de bästa VPN:erna på marknaden. Det sticker ut genom att erbjuda ett obegränsat antal samtidiga anslutningar samt avancerade säkerhetsverktyg. Det är ett av de bästa möjliga valen för allmänheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button