Med denna ODR kostar denna Samsung induktionsladdare endast €5

Cashback-erbjudandet på 20 € på Samsung-tillbehör skapar förödelse bland kampanjerna på märkets induktionsladdare. Efter framgången med 9W EP-P1300-modellen som blev gratis, är det nu Samsung EP-P2400s tur att gå ner till endast 24,99 € med en kampanj.

Samsung EP-P2400 © Samsung

Samsung EP-P2400 med två ord:

  • 15W laddningseffekt
  • Närvaro av en fläkt för att hålla den sval
  • Indikatorlampan somnar på natten

Se erbjudandet på Samsung EP-P2400 för 4,99 € hos Boulanger

Kombinera kampanjer och ODR för att spara

Samsung EP-P2400 induktionsladdare kan bli din för en liten peng om du går och köper den från Boulanger. Faktum är att den är tillgänglig på säljsidan för €24,99 istället för €39,99, vilket redan är en bra affär. Men dessutom finns det för närvarande en ODR som gör att du kan få en återbetalning på 20€. I slutändan har du bara betalat 4,99 €.

Samsungs induktionsladdare låter dig ladda din smartphone eller din hörlursbox utan att behöva koppla in den. Placera helt enkelt enheten på ytan av den 9,1 cm kvadrat som EP-P2400 representerar för att den ska börja återmontera batteriet.

Ladda din smartphone tyst

Med sin effekt på 15W tar induktionsladdaren hand om batteriet i dina enheter tyst. Du kan ställa den på ditt skrivbord eller nattduksbord. Om du väljer detta andra alternativ är det möjligt att dämpa ljuset på LED-indikatorn som indikerar laddningstillståndet. Så du kommer inte att väckas på natten av denna visuella olägenhet.

Lampan lyser rött vid laddning, grönt när den är klar och blinkar rött när det är problem. Och för att bevara sig själv och inte överhettas är den utrustad med en väldigt tyst intern fläkt som inte kommer att störa dig när den är i drift.

För att använda den kopplar du bara in den i USB på en PC eller ett uttag och det fungerar direkt. Ingen konfiguration, uppdatering eller något annat: det är en plug and play-teknik. Och glöm inte ODR på 20€ för att njuta av det för endast 4,99€.

Se erbjudandet på Samsung EP-P2400 för 4,99 € hos Boulanger

De bästa trådlösa laddarna finns här

Om du letar efter en annan bra trådlös laddare än Samsung EP-P2400, kan du konsultera vår jämförande guide som finns på Clubic. Den är utformad för att ge dig råd om de olika modellerna på marknaden och vägleda dig till den som är kompatibel med dina krav och din budget.

Relaterade Artiklar

Back to top button