Med denna nya plan erbjuder Prixtel dig en RIKTIGT bra mobilförsäljningsplan

Mobiloperatörer återgår till avgiften under försäljningen för att erbjuda erbjudanden som inte går att missa på sina paket utan förpliktelse till potentiella nya abonnenter.

pricetel

Detta är särskilt fallet med Prixtel, som här delar upp ett oslagbart erbjudande på sitt “Le penta”-paket för nya prenumeranter.

Se alla reaerbjudanden

Prixtel Le penta-paketet i korthet

  • Upp till 130 GB data (inklusive 20 från Europa/DOM)
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS i Frankrike och från Europa/DOM
  • Inget åtagande för en förenklad uppsägning

Hitta detta exceptionella erbjudande från Prixtel på sitt 5G Penta-paket från bara 6,99 € per månad för nya prenumeranter.

Hitta Prixtel Le penta-paketet från 6,99 €/månad

En plan anpassad efter dina databehov till ett lågt pris

Där Prixtel erbjuder ett starkt argument mot de flesta av sina konkurrenter är den flexibilitet som erbjuds abonnenter när det gäller dataomslutning. Som en del av ett begränsat erbjudande erbjuder operatören sitt Le penta-paket från €6,99 per månad, vilket ger dig 50 GB data.

Om du vill höja detta kuvert kommer priset på månadsabonnemang också att höjas. För att dra nytta av 90 GB data måste du alltså den här gången betala 9,99 € per månad. För att få ut det mesta av Le penta-paketet med 130 GB kommer notan att öka till €12,99 per månad.

Det bör understrykas att detta är ett 4G-paket som 5G-alternativet betalas för utöver formeln. Genom att dra nytta av det stora SFR-nätverket kommer du att kunna ladda ner, spela, lyssna på musik eller titta på en video i full hastighet nästan var som helst i Frankrike. Utöver den allokerade dataenveloppen kommer dock genomströmningen att minska. Det bör också noteras att, oavsett vilket dataområde som valts, kan 20 GB tilldelas för att surfa från Europa/DOM.

Ett allomfattande och ekologiskt icke-bindande paket

Förutom sin flexibilitet vad gäller data, erbjuder Prixtel 5G Penta-paketet traditionella samtal och obegränsade SMS/MMS, både i Frankrike och från Europa/DOM. Du kommer alltså att kunna hålla kontakten med dina nära och kära utan rädsla, även under en eventuell utlandssemester.

Prixtel ser också till att kompensera 100 % av den CO2 som släpps ut av sina kunders förpackningar, genom att plantera träd i hela Frankrike. På något sätt låter ditt paket dig göra en liten gest för den blå planeten.

Och om du någon gång inte längre är nöjd med Prixtels erbjudande kan du säga upp ditt abonnemang när som helst, eftersom det är ett icke bindande paket utan extra uppsägningskostnader. Observera dock att när du öppnar ditt paket ska aktiveringsavgifter och andra extra kostnader relaterade till SIM-kortet beaktas.

Hitta Prixtel Le penta-paketet från 6,99 €/månad

Om denna korta beskrivning av Prixtel Le penta-paketet inte har övertygat dig (du måste dock skynda dig innan erbjudandet löper ut), inbjuder vi dig att konsultera vår fullständiga åsikt om Prixtel-tjänsterna, som har fått det fina betyget av oss 8/10.

Hitta det paket som passar dig med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta exceptionella erbjudande från Prixtel på dess 5G Penta-plan, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilplanerna 2022, för att se om denna begränsade kampanj verkligen är värt det.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button