Med denna nya kampanjkod blir Xiaomi Mi Scooter 1S elskoter riktigt prisvärd

xiaomi_trottS1

Detta är förmodligen ett av de bästa erbjudandena som inte får missas några dagar innan läsåret 2021 börjar! På obestämd tid går elscootern Xiaomi Mi Scooter 1S under 305 euro med hjälp av en rabattkupong.

Xiaomi Mi Scooter 1S med två ord:

  • Fransk version av skotern med lås erbjuds
  • Autonomi upp till 30 km
  • Integrerad LED-kontrollskärm

Se Xiaomi Mi Scooter 1S skotererbjudande för 304 €

En Xiaomi-skoter ner i pris på Cdiscount

Det är med anledning av ett öppet erbjudande som Cdiscount gör ett intressant prisfall på en Xiaomi-skoter.

Normalt säljs för 399 euro på den kinesiska tillverkarens officiella webbplats, Mi Scooter 1S är till det exakta priset av 304 euro på Cdiscount. För att få det reducerade priset behöver du bara använda koden 25EUROS under beställningsstadiet, vilket, som namnet antyder, ger dig 25 euro rabatt.

Produkten som säljs och skickas av Cdiscount, den franska handelssidan kräver inga extra fraktkostnader vid hemleverans eftersom det är en vara vars belopp är större än 25 euro vid köp.

Mi Scooter 1S: en ansluten elektrisk skoter

Xiaomi Mi Scooter 1S är lätt att fälla ihop på några sekunder och är en elektrisk skoter designad för att åka över en sträcka på 30 km tack vare ett uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 7650 mAh.

Elmaskinen har dubbelt bromssystem, stötdämpare, 8,5-tums halkfria däck och farthållare. Om hastigheten finns det tre typer: ett fotgängarläge för en hastighet på 5 km/h, ett standardläge dedikerat till en hastighet på 20 km/h och ett sportläge för en topphastighet på 25 km/h.

Den elektriska skotern väger 12,5 kg tom och har trådlös Bluetooth-teknik. Enheten låter användaren kontrollera körhastighet och återstående effekt i realtid. Dessa två indikatorer kan konsulteras från en smartphone (Android 4.3 eller iOS 9.0 och senare) med hjälp av en dedikerad applikation.

2

Se Xiaomi Mi Scooter 1S skotererbjudande för 304 €

Jämförelse av de bästa elektriska skotrarna för tillfället

Xiaomi Mi Scooter 1S är en prisvärd elskoter prismässigt.

För att lära dig mer om alternativen till Mi Scooter 1S kan du ta en titt på vår jämförelse av de bästa elektriska skotrarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button