Med denna nya docka är Steam Deck bokstavligen en PC

Steam Deck © © Valve

Det har gått nästan ett år sedan Valve gav en stor spark i myrstacken genom att tillkännage Steam Deck, dess allra första bärbara konsol till PC-spelares ambitioner. Sedan lanseringen på marknaden i februari förra året, fortsätter den på sitt glada sätt att omfamna allt mer PC:ns sätt.

Tillverkaren JSAUX har precis annonserat en helt ny dockningsstation för Steam Deck. Vad förvandlar definitivt din bärbara konsol till en riktig maskin för att göra allt?

En ny dockningsstation tillkännagavs för Steam Deck

För dem som ännu inte är bekanta med JSAUX är det en leverantör av elektroniska tillbehör som erbjuder lösningar för ström, dataöverföring, audio/video-anslutning och produktivitet. Tillverkaren arbetar hand i hand med Valve och erbjuder särskilt en dockningsstation för Steam Deck samt olika tillbehör (skärmskydd, bärväska, etc.).

Steam Deck © © JSAUX

Steam Deck © © JSAUX

© JSAUX

Rent konkret låter denna dockningsstation dig njuta av ditt leksaksbibliotek i 4K/60 Hz på en TV medan ditt Steam Deck laddas. Du kan komma åt en mängd olika portar för att ansluta, särskilt externa hårddiskar. Efter att ha lanserat en första generation av sin dockningsstation, som också har mötts med stor framgång, har tillverkaren precis meddelat att en helt ny modell snart kommer att finnas tillgänglig. Förbeställningar har redan lanserats och leveranserna kommer att börja från den 10 juli.

Steam Deck: kommer allt närmare datorn

Du undrar förmodligen vad denna andra generationens dockningsstation för Steam Deck kan hålla för dig. Här är listan över de viktigaste förväntade egenskaperna:

  • 6-i-1 dockningsstationen för Steam Deck, utrustad med en 4K/60Hz HDMI-utgång, en Gigabit LAN Ethernet-ingång, en USB-C-port för laddning och tre USB-A 3.0-portar, låter dig utforska ett nytt sätt att spela med Steam Deck.
  • Den kommer med 4K/60Hz HDMI 2.0-utgång. När den är ansluten till en extern 4K-skärm ger den en tydligare och smidigare visuell upplevelse, så att du kan njuta av den visuella festen i dina spel.
  • Fullhastighetsladdning för ditt Steam Deck. JSAUX Steam Deck Docking Station ger en maximal effekt på 100W, vilket räcker för att ladda ditt Steam Deck med full hastighet (45W) när det paras ihop med originalladdaren.
  • JSAUX allt-i-ett dockningsstation för Steam Deck är en perfekt kombination av nav och stativ så att du kan hålla ditt skrivbord snyggt och organiserat.
  • Den är också kompatibel med iPads och Android-smarttelefoner med USB-C-portar.

Med sina tre USB 3.0-portar och sin helt nya Gigabit Ethernet-port, designad för att förbättra upplevelsen för Steam Deck-användare på 4K-tv-apparater, erbjuds denna andra generationens dockningsstation, signerad JSAUX, till ett pris av 49 $.99. Som en påminnelse marknadsförs Gen 1 till ett pris av 39,99 dollar.

Om samma ämne:
Splatoon OLED Switch är fantastisk!

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button