Med denna kampanjkod sjunker Xiaomi Mi Band 5-armbandet till €14

Den första i varje månad lyfter AliExpress fram en produkt som ser priset sjunka drastiskt. Den 1 februari 2022 är Xiaomi Mi Band 5 anslutna armband/aktivitetsspårare tillgänglig för endast €14 istället för €49,99 tack vare en kampanjkod.

1

Mi Smart Band 5 i två ord:

  • 15 dagars självständighet
  • Bra storlek skärm
  • Magnetisk laddningsport

Se erbjudandet på Xiaomi Mi Band 5 för 14€ på AliExpress

Ett litet armband för enstaka idrottare

Xiaomis Mi Band 5 är ett uppkopplat armband som fungerar tillsammans med din smartphone för att mäta dina ansträngningar under fysiska aktiviteter. Det är en snygg accessoar som bärs på handleden och erbjuder en enorm autonomi på minst 15 dagar, även vid daglig användning.

Vanligtvis säljer AliExpress det för 49,99 € på sin webbplats. Men just nu är den till rea för €19. Men om du också lägger till kampanjkoden MOINSDE05 kan du spara ytterligare 5 €. Det är 14€ armbandet totalt. Dessutom skickas den från Frankrike och koden är giltig till den 3 februari klockan 8:59.

Xiaomi Mi Smart Band 5: diskret och elegant

Hur fungerar Mi Smart Band 5? Den ansluts via Bluetooth till din smartphone där du också måste installera den medföljande hälsoövervakningsappen. När de två är synkroniserade behöver du bara göra som du normalt gör. Och när du påbörjar en fysisk aktivitet startar du motsvarande program på armbandet.

Med den inbyggda pulsmätaren kommer den att mäta din puls och därmed dina framsteg. Allt rapporteras sedan i smartphone-applikationen för att se dina dagliga ansträngningar. Utöver det förbättrar vissa ytterligare funktioner dess användning, såsom menstruationsövervakning eller möjligheten att utlösa fjärrfotografering.

Se erbjudandet på Xiaomi Mi Band 5 för 14€ på AliExpress

Upptäck världen av uppkopplade armband

För att lära dig mer om anslutna armband, se de bästa tillgängliga modellerna och konsultera en guide för att ta reda på kriterierna för en bra tracker: det finns Clubic. Genom att konsultera den här sidan kommer du att veta allt som finns att veta om anslutna armband och kommer att kunna jämföra Mi Smart Band 5 med vårt urval.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button