Med denna kampanjkod är Google Pixel 6 ännu billigare

Det är en smartphone som är mycket populär bland nyteknikentusiaster som för närvarande bläddrar i vår sektion för bra erbjudanden på Clubic.

pixel 6

Den berömda Google Pixel 6a gläder oss återigen med sin närvaro tack vare en stor rabatt som för närvarande gäller på dess pris. Så du kan få den här högkvalitativa mobilen utan att bryta banken.

Google Pixel 6a i korthet

  • En idealiskt kalibrerad 6,1-tumsskärm
  • Kan ta mycket framgångsrika bilder
  • En relativt kraftfull smartphone

Således är denna dyra Google Pixel 6a tillgänglig för 439 € idag.

Hitta Google Pixel 6a för 439 € på Cdiscount

En generöst prissatt smartphone

Således har Google Pixel 6a ett relativt attraktivt pris tack vare Cdiscount. För förutom att ge dig tillgång till fördelaktiga villkor kommer den franska e-handlaren att låta dig använda en kod för att spara ytterligare 20 €. För att göra detta, ange följande tecken när du betalar för din beställning: 20EUROS. Var försiktig, lagren är extremt begränsade och det är därför viktigt att inte dröja för länge.

För övrigt är hemleverans eller avhämtningsställe utan minsta överraskning gratis. Cdiscount-medlemmar efter behag kommer till och med att ha prioritet. Dessutom står betalningen i fyra omgångar till ditt förfogande om du behöver spara din budget för augusti månad. Slutligen gäller garantin i två år.

Google Pixel 6a: en mobil som har allt!

Låt oss ta en snabb rundtur av ägaren genom att komma ihåg att Google-smarttelefonen är utrustad med en 6,1-tums OLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. Den här panelen är välkalibrerad för att du ska kunna njuta av din innehåll i goda förhållanden. Dessutom finns prestandan där tack vare Google Tensor-processorn som stöds av 6 GB RAM och ett internt minne på 128 GB. Sammantaget kommer din Pixel 6a inte att backa från någon komplex uppgift.

Den här telefonen är också bra på att fotografera eftersom den kan fånga dina minnen i 4K utan problem. Dess autonomi är till och med i bra form med mer än en hel dags uthållighet på klockan. En IP67-certifiering ingår för att ge ett behagligt skydd och tätning.

Pixel 6a

Hitta Google Pixel 6a för 439 € på Cdiscount

Föredragna telefoner

Visserligen har Google gjort sig ett namn inom mobiltelefonsektorn. Men konkurrensen är hård eftersom märken som Samsung, Apple, Xiaomi eller till och med vivo lägger på en helvetisk takt när det gäller nya releaser. Så upptäck alla de bästa smartphones för tillfället via vår jämförelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button