McDonald’s: efter år förändras allt, en revolutionerande funktion kommer

Pandemin har präglat världen för alltid, till och med drabbat den oslagbara kedjan av snabbmatsrestauranger av amerikanskt ursprung McDonalds. Från långvariga karantäner, det hotande viruset och risken att bli smittad kom alla ut på olika sätt. Det finns de som på grund av krisen har tvingats lägga ner sina verksamheter, och de istället för detta han uppskattade det.

McDonald’s: vad kommer att förändras med den nya tjänsten?

Om det var obligatoriskt att köa innan beställningen, nu har inträdet av teknik gjort allt snabbare och enklare. Faktum är att tack vare kiosker intelligent du kan välja vad du ska äta, att betala med papper från kreditera och få bordsservering direkt. Allt detta kan nu även göras på smartphones tack vare den nya tjänsten Mobil beställ och betala (lite som Glovo i korthet).

Vad tillåter det dig att göra? Detta är aktivt i över 530 restauranger i Italien och låter vem som helst beställa från sin egen mobiltelefon det är du vill att äta. Du kan välja att betala med kreditkort eller med andra elektroniska betalningsmetodereller så kan du gå till kassan för att betala kontanter. Kort sagt, bara sitta ner och ta smarttelefonen, ange sedan bordsnummer där du sitter och efter några minuter får du din egen bricka.

Men det stannar inte där! För nu har du tack vare denna tjänst möjlighet att hämta maten redan i påsar i läge hämtmat, men också ta emot den direkt på parkeringen. Appen i första tre månaderna 2022 var det den mest nedladdade i kategorin Mat & Dryck och nådde 3,5 miljoner aktiva användare varje månad.

Relaterade Artiklar

Back to top button