Matrix Resurrections visar sin rollbesättning

Matrix Resurrections-affisch © Warner Bros.

Neo, Trinity och Morpheus kommer tillbaka på bio från den 22 december.

Efter en första trailer i september förra året, marknadsföring av det fjärde avsnittet av sagan Matris hade varit relativt diskret fram till idag.

Skulle du ta ett rött piller igen?

Medan vi är drygt en månad kvar till dess release, Matrix uppståndelser minns våra goda minnen med denna nya affisch som lyfter fram en del av rollbesättningen.

Vi hittar självklart Neo och Trinity, men också en ny version av Morpheus som Yahya Abdul-Mateen II kommer att låna ut sina drag till. Vi kan också se längst till höger en ny karaktär, Bugs, spelad av Jessica Henwick. Den sista huvudpersonen på affischen har ännu inte introducerats officiellt genom marknadsföring.

Få element ska stoppas i deras mun för älskare av skattjakt. Tagline ” Återgå till källan är både en hänvisning till Matrix laddas om
men också en ytterligare ledtråd som antyder att den här fjärde delen kommer att dyka upp som en remake eller snarare en simulering av det första opuset som Neo och hans gäng kommer att återbesöka.

Matrix uppståndelser är därför inte i närheten av att lyfta mysteriet på sitt scenario, och det kommer fortfarande att vara nödvändigt att ha tålamod för att upptäcka filmen på våra skärmar.

Källa: Warner Bros. pressmeddelande.

Relaterade Artiklar

Back to top button