Matrix Resurrections har roligt med att sudda ut spåren i en ny trailer

Matrix Resurrections-affisch © Warner Bros.

Det är över Twitter
att sagans mystiska fjärde avsnitt avslöjas lite mer i bilder, utan att dock avslöja något av dess scenario.

fans av sagan Matris har bara tre korta veckor att vänta innan filmen släpps på alla biografer.

En ny film som presenterar sig själv som en förvrängd spegel av originaltrilogin

Som en aptitretare har det officiella Twitter-kontot för franchisen roligt destillerat lite information och bilder exklusivt för användare som har registrerat sig för en interaktiv upplevelse på det sociala nätverket.

För att meddela försäljningen av de första biljetterna denna måndag den 6 december skickades en kort trailer till deltagarna.

Om berättelsen om detta fjärde försök till matrisen fortfarande är ett stort mysterium, kan vi fortfarande förstå att idén om en remake verkligen kommer att vara kärnan i detta nya projekt. Neo och Trinity kommer att återuppleva olika händelser från de tre första filmerna, vilket framgår av vissa bilder med strikt identiska ramar.

Naturligtvis är denna återgång till det förflutna startpunkten för en ny framtid, vilket framhålls av en voiceover som talar om att använda gamla koder för att skapa något nytt.

Vi kan också se, om vi inte blinkar, merovingerns nya utseende, fortfarande tolkad av Lambert Wilson, och några särskilt explosiva nya bilder.

Matrix uppståndelser är därför på god väg att behålla alla sina hemligheter fram till releasedagen. Vi ses den 22 december i mörka rum och på Clubic för en fullständig recension av detta efterlängtade nya opus.

Matrix Revolution: den ändlösa historien?

Den här veckan fortsätter och avslutar vår vistelse i Matrix. Kriget mellan människor och maskiner rasar vidare i detta tredje och sista avsnitt av världens ände-trilogi.
Läs mer

Källa: Warner Bros.

Relaterade Artiklar

Back to top button