Matlagning: recept förändras tack vare Googles artificiella intelligens

Artificiell intelligens (AI) är en disciplin som studerar de teoretiska grunderna, metoderna och teknikerna som tillåter design av hårdvarusystem och programvarusystem som kan ge den elektroniska datorn prestanda som verkar vara av exklusiv relevans för sinnet och människan intelligens. AI har nu funnit tillämpning inom många områden: från elektronik till teknik, från mikroskopi till medicin. Det verkar dock som att överraskningarna inte slutade där för även i köket kunde artificiell intelligens leda till otroliga innovationer.

A Google-forskare faktiskt har använt sig avintelligens artificiell att experimentera med nya recept på godis och kex. där kök den kan verkligen genomgå en otrolig revolution och den första nyheten har redan ett namn: kaka. Det är en mat som på samma gång är en liten kaka och en liten kaka och skapades av Googles AI. Sara RobinsonGoogles programmerare, specifikt, försökte omtolka sina favoritrecept i ljuset av hennes egna extraordinära IT kunskaper.

Så här är att vetenskapsmannen använde AI för att klassificera hundratals recept av bröd, kakor och kex baserat på blandningen av ingredienser som används. EfterTräning AI-systemet kunde analysera ingredienslistan för ett recept och avgöra om slutprodukten skulle vara en limpa bröd, kaka eller kex. I köket skulle därför tekniken också kunna inta en framträdande plats på grund av möjligheten att kombinera recept för att göra kaka, breakie och mycket mer. Skulle vi verkligen kunna säga hejdå till mormors traditionella och utsökta recept?

Relaterade Artiklar

Back to top button