Matåterkallelse: det finns framför allt i aperitifer, ny produkt borttagen

En ny har dykt upp på sajten återkallande av mat som innehåller en produkt som används för att provsmaka vår favoritcocktail. Efter borttagningen av Haagen Dazs Arras älskade amerikanska vaniljglass har en del också försvunnit massor av “aptitretare”. : på webbplatsen är publiceringsdatumet för varningarna markerat den 13 juli 2022, medan ikraftträdandedatumet för kontrollerna inte anges på återkallelsemeddelandena.

Matåterkallelse: partierna inblandade

I hjärtat av matens överklagande är Grissoncelli med olja och Revolutions Rustichelli. Orsaken? Risk förodeklarerat jordnötsallergen.

Som vi sa, i alla referenser är produktens varumärke alltid Rotationmedan namnet eller företagsnamnet på den livsmedelsföretagare i vars namn produkten marknadsförs är Revolution Srlmed huvudkontoret för fabriken i Strada Battifoglia 12r i Sant’Andrea delle Fratte (PG).

Så låt oss sammanfatta antalet produktionspartidatumet för deadline o minimiperiod på lagring och densäljande enhet av produkterna som är involverade i återkallelsen:

  • : batchnummer 130522utgångsdatum eller minsta lagringstid för den 13 november 2022 och försäljningsenhet representerad av förpackningen av 12 stycken per förpackning;
  • : batchnummer 190522utgångsdatum eller minsta lagringstid för den 19 november 2022 och försäljningsenhet representerad av förpackningen av 12 stycken per förpackning.

I varningarna står det tydligt skrivet om konsumera inte partinummer av Revolution-märkta produkten i fråga (särskilt om du har jordnötsallergi) och av lämna tillbaka dem vid köptillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button