Mät uppstartstid i Windows med Windows starttimer

Har du någonsin mätt datorns starttid? Jag tror nej! Tja, här är ett enkelt verktyg som heter Windows Boot Timer(Windows Boot Timer) som kan intressera dig. Ladda tid Utility(Boot) Windows är ett användbart starttimerverktyg som laddas in i minnet när du slår på din dator och mäter den totala starttiden för ditt system.

När alla systemprocesser har laddats tar verktyget bort sig självt från systemminnet och visar den totala uppstartstiden. Installation krävs inte. Allt du behöver göra är att dubbelklicka på den körbara filen och efter omstart; den visar hur lång tid det tog din dator att starta upp Windows. Tar inte hänsyn till den tid som krävs för att slutföra BIOS eller ladda ner lösenord BIOS.

Tyvärr omdirigerar programmet dig utan ditt samtycke till utvecklarens webbplats för produktrecensioner och godkännande.

Mät Windows Boot Time

Ladda ner Boot Timer härifrån(här). Det fungerar även med Windows 10 Windows 8, Windows 7 och Windows Vista ! Spara allt du arbetar med och använd sedan det här verktyget.

Kör det nedladdade verktyget. Det kommer att be om tillåtelse att starta om. Klicka på OK. (Klicka på OK.) När du startar om får du först ett meddelande som ber dig att inte använda musen eller tangentbordet på ett tag. Så snälla håll dig till det. Snart(Snart) får du en dialogruta med tiden Nedladdningar(Starta) Windows .

Här är min vanliga starttid.

Och här är läsningen efter att jag tog bort lanseringsposten. Min dator kunde spara lite tid.

  • BootRacer är ett annat verktyg som hjälper dig att mäta din stövelslips.
  • AppTimer är gratis programvara som kör en körbar ett visst antal gånger och sedan mäter den tid det tar att köra varje gång.
  • Soluto kommer inte bara att mäta din nedladdningstid, utan det kommer också att hjälpa dig att optimera din nedladdningstid.

RÅD(TIPS) : Gå hit om du vill göra Windows start, körning, avstängning snabbare.

Har du någonsin mätt datorns starttid? Det tror jag inte! Tja, här är ett enkelt verktyg som heter Windows Boot Timer som kan intressera dig. Windows Boot time-verktyg är ett användbart starttimerverktyg som laddar sig själv i minnet när du startar din dator och mäter den totala systemets starttid.

När alla systemprocesser har laddats tar verktyget bort sig självt från systemminnet och visar den totala starttiden. Ingen installation krävs. Allt du behöver göra är att dubbelklicka på den körbara filen & vid omstart; den visar hur lång tid det tar för din dator att ladda Windows. Det räknar inte tiden det tar att gå igenom BIOS eller BIOS för att starta upp ett lösenord.

Tyvärr tar programmet dig utan ditt samtycke till utvecklarens webbplats för feedback och produktrekommendationer.

Mät Windows Boot Time

Ladda ner Boot Timer från här. Det fungerar med Windows 10, Windows 8, Windows 7 och Windows Vista också! Spara allt du arbetar och använd sedan det här verktyget.

Kör det nedladdade verktyget. Den kommer att be om tillåtelse att starta om. Klicka på OK. Vid omstart får du först ett meddelande som ber dig att inte använda musen eller tangentbordet på ett tag. Så håll dig till det. Snart kommer du att få en dialogruta som talar om din uppstartstid för Windows.

Här är min vanliga starttid.

Boot Time Utility

Och här är avläsningarna efter att jag tog bort startposten. Min dator kunde raka av sig lite tid.

  • BootRacer är ett annat verktyg som hjälper dig att mäta boot tie.
  • AppTimer är ett gratisprogram som kör en körbar fil, ett förinställt antal gånger och sedan mäter tiden det tar att starta upp varje gång.
  • Soluto mäter inte bara din starttid utan hjälper dig också att optimera starttiden ytterligare.

DRICKS: Gå hit om du vill göra Windows uppstart, körning, avstängning snabbare.

Relaterade Artiklar

Back to top button