Masker: de som dödar Covid-19 är på väg

Vaccinationskampanjen fortsätter i Italien, men en hög nivå på skydd. Också för att många inte ens fått första dosen av vaccin. Skydds- och desinficeringsanordningar för händer, miljöer och ytor är oumbärliga. Fortsätt också studierna och förverkligandet av prototyper från masker särskild. Från de som diagnostisera virusetåtervinningsbart. Det verkar de till och med vara redo och kommer snart högteknologiska masker kan döda Covid-19 medan du andas. Här är detaljerna.

Här är mördarmaskerna som kan utrota Covid-19 med ett andetag

De högteknologiska masker kapabel att sterilisera luften innan det andas kommer de. En behändig enhet om du är inne stängda lokalersom ett flygplan eller i fullsatta ställensom en stormarknad.

Bland annat har dessa nya prototyper av masker ”en viss vetenskaplig rigor“. För att bekräfta det Christopher Sulmonteprojektadministratör för bioinneslutningsenheten vid Johns Hopkins medicin.

En av förmåner av högteknologiska masker är deras ekokompatibilitet. Jag är återanvändbar flera gånger, vissa till och med för alltid och utan att behöva kasta dem. Dessutom en inte likgiltig positiv aspekt pekar de alla på maximalt skydd. Inte bara är några av dem utrustade med sensorer som känner av om bärs korrekt, men det finns de som kan döda Covid-19.

Tekniska och vetenskapliga egenskaper

Det är ett slags masker riktigt speciell. Inuti den innehåller en kopparnät värms upp till 160 grader. Nätet i koppartyget fångar viruset medan den höga temperaturen dödar det.

Det intressanta är att den även kan användas på sommaren. I själva verket värme produkt för att uppnå alla dessa betyg kommer inte bara isolerat av ett neoprentyg, men även inneslutet av en enhet från kyla ned som kyler luften innan den andas.

Alltså Wall Street Journal beskriver dessa högteknologiska masker: “”.

I väntan på att de som brinner kan att sortera de som tekniskt sett för nu är de på toppen: anti Covid-19 masker Xupermask. Uppenbarligen dödar de inte viruset, men de har integrerat allt du behöver för att vara tekniskt uppdaterad.förtrupp i extrem komfort.

Relaterade Artiklar

Back to top button