Marvels MODOK S01E01 Minirecension


Diskret uppladdad till Disney+
via Star-sektionen (eftersom det är en Hulu-serie), det första avsnittet av Marvels MODOK utlovar en Marvel-show olik alla andra.

Faktum är att, förutom att vara intresserad av en otrolig superskurk från Marvel-universumet, väljer animationsserien för vuxna stop-motion.

Läs också:
Nästa DC-animerade film kommer att vara en anpassning av videospelet Injustice

Marvels MODOK : från stop-motion för en superskurk älskad av Marvel-fans

Om du hittade Wanda Vision Var Falken och vintersoldaten redan för formaterad för MCU, men du älskar fortfarande Marvel-universumet, utan tvekan bör du ta en titt på Marvels MODOK (eller enklare MODOK). Laddades upp idag av Hulu (men bara den 1eh avsnitt av 10 erbjuds på Disney+ i Frankrike för tillfället), den här animerade serien för vuxna tittar verkligen på komedins sida och använder sig av tekniken stop-motion.

Föga överraskande, med denna atypiska visuella stil och ton, MODOK är inte officiellt en del av MCU och har roligt på egen hand. Serien finns därför inte i vår guide tillägnad Marvel Cinematic Universe.

Modok © Hulu

Läs också:
Rick och Morty kommer att ha rätten till en spin-off miniserie ägnad åt Vindicators

Patton Oswalt tillbaka på Marvel

Showen fokuserar föga överraskande på den självbetitlade superskurken, vars namn betyder Mental organism endast designad för att döda, en människa med överlägsna mentala förmågor, men säkert med problematiskt socialt beteende. Detta kommer också att kosta honom hans kriminella organisation AIM, men också hans fru Jodie. Serien är därför intresserad av MODOKs försök att återta det som är hans och dominera världen i förbigående, trots superhjältarna på väg.

Modok © Hulu

Visuellt framgångsrik och uppfriskande (om du vill stop-motion), är serien också väldigt rolig tack vare dess dialoger som slår hem och dess absurda situationer. Åtminstone i sitt första avsnitt. Dessutom, förutom Patton Oswalts formidabla röst (mannen, här vid samskapandet, var redan närvarande i Marvel’s Agents of SHIELD
), drar serien nytta av några talangfulla dubbare som Aimee Garcia, Ben Schwartz och Melissa Fumero.

Så, letar vi?

Oavsett om du älskar Marvel, letar efter en udda kort serie för att koppla av, njuta av inte alltid smarta superskurkar eller allt det ovanstående, Marvels MODOK sträcker ut sina armar mot dig.

Såvida du inte snabbt går runt i cirklar i nästa avsnitt, lovar Hulu / Disney +-serien redan att bli en skön fläkt som är designad för att ha kul utan att ta ledningen.

Relaterade Artiklar

Back to top button