Marvel-serien kommer att lämna Netflix för att komma till Disney+

Daredevil © Netflix

Vi väntade på att få veta det säkert innan vi vidarebefordrade informationen, och det är nu officiellt: den 28 februari erbjuds Marvel-serien i katalogen för netflix Kommer att försvinna…

Uppdatering 23/02 :

Vi vet nu var och när Netflix Marvel-serie kommer efter att ha lämnat plattformen den 28 februari. Föga överraskande kommer det att bli nödvändigt att gå till Disney +, från och med den 16 mars. I alla fall i Kanada, det enda landet som har kommunicerat denna information för tillfället. Det återstår att se om även Frankrike kommer att drabbas.

Netflix x Marvel: förutsägbart slut på romansen

Efter den abrupta avgången av Star Trek: Discovery, det är en annan stor del som snart kommer att falla bort från Netflix-katalogen. Ja, Marvel-serien sändes från 2015 till 2019 Våghals, Jessica Jones, Luke Cage, järnnäve, Straffaren och Försvararna, lämnar SVoD-tjänsten den 28 februari. Informationen anges i form av en varning, direkt på bladen för de berörda verken.

I fråga verkar det som om Netflix rättigheter för Marvel-licensen är över. Nu återstår det för Disney att meddela när serien kommer på sin plattform. Den goda nyheten är att denna återhämtning mycket väl kan hjälpa jätten med stora öron att inkludera fler av hjältarna och skurkarna i dessa serier i sina egna verk, vilket han redan har börjat göra i Hawkeye och Spider-Man: No Way Home.

Källa: Netflix

Relaterade Artiklar

Back to top button