Marvel avslöjar en första teaser för Eternals och dess drömskådespelare


Efter Svart änka sedan Shang-Chi och legenden om de tio ringarnakommer den tredje Marvel-filmen 2021 att vara Eviga (Var De eviga i VF). Planerad till början av november, långfilmen laddad med nya karaktärer och kända huvuden avslöjar en första teaser.

Den här filmen kommer förmodligen att vara den mest atypiska av de tre tillkännagivna, särskilt eftersom Marvel lämnar en lätt slöja av mystik hängande över manuset för stunden.

Läs också:
Highlander: Henry Cavill enligt uppgift i samtal med huvudrollen i John Wick-regissörens omstart

Eviga : en solid skådespelare för att locka tittaren i fas 4

Den 2-minuters teaser som släpptes av Marvel avslöjar inte omedelbart handlingen Eviga. Vi har precis fått veta att tittaren kommer att följa gruppen med samma namn under många år, odödliga hjältar som har levt gömda på jorden i evigheter. Uppenbarligen, föga överraskande, kommer de att behöva komma ut ur skuggorna för att möta urgamla fiender, de mystiska Deviants.

Vi vet också att de Eternals särskilt inkluderar Ikaris (Richard Madden från Game of Thrones), Sersi (Gemma Chan, även om den redan finns i Kapten Marvel), Kingo (Kumail Nanjiani från Silicon Valley), Makkari (Lauren Ridloff från The Walking Dead), Phastos (Brian Tyree Henry frånAtlanta), Ajak (Salma Hayek), Sprite (Lia McHugh), Gilgamesh (Don Lee de Sista tåget till Busan), Druig (Barry Keoghan) och Thena (Angelina Jolie). Slutligen, Kit Harington (Game of Thrones) fullbordar denna solida roll i huden på den mänskliga dansken Whitman.

Regisserad av Chloe Zhao (nomadland), De eviga kommer den 3 november på bio.

Eternals © Marvel

Källa: Youtube

Relaterade Artiklar

Back to top button