Marshalls Homeline-serie av vardagsrumshögtalare passerar trean

Marshall Homeline III

Bluetooth-högtalare Med en särskilt slående design är Acton, Stanmore och Woburn typiska produkter från Marshalls konsumentuniversum. Påminner i stora drag om tillverkarens legendariska gitarrförstärkare, de är, precis som vad Klipsch gör i en mer retrochic genre, bland de få premiummodellerna av genren.

Utan att revolutionera DNA:t i denna stillasittande serie tillkännager Marshall en ny uppdatering av trion, efter en version II för några år sedan. Så välkomna Acton III, Stanmore III och Woburn III.

Ren Marshall-stil

På designsidan inga större förändringar. De tre modellerna antar samma parallellepipediska form med rundade kanter som deras äldre, och stöds fortfarande av en polymerram, huvudsakligen täckt med en typisk vinylyta. För tillfället specificerar tillverkaren att 70 % av den plast som används är återvunnen. På framsidan har de tre enheterna ett skyddsgaller i nät.

Marshall Homeline III

Den premium retrotouchen är särskilt synlig på kontrollgränssnittet, representerat av en metallzon och mässingsknappar. Det går både att justera volymen (liksom bas och diskant) via en potentiometer, väldigt “Marshall” i sin design, eller till och med navigera i spåren via en liten klickbar sticka.

Marshall Homeline III

De tre modellerna kommer att finnas i färgerna (färgen på vinylbeläggningen) svart, vit och brun (förutom Woburn III för den senare).

För alla makter

Dessa nya versioner har ett ganska modernt Bluetooth 5.2-chip och är kompatibla med märkets dedikerade applikation. Detta tillåter vissa kontroller, inklusive ljudutjämning. Å andra sidan anger inte Marshall vilka codecs som stöds. Det är möjligt att endast SBC är med i spelet, en vanlig konstighet som kommer från varumärket. För felsökning kan en RCA-ingång och en 3,5 mm jackingång ansluta en analog ljudkälla. Tillverkaren specificerar för närvarande inte om enheterna kommer att ha Google Assistant- och Alexa-versioner.

Marshall Homeline III

När det gäller nyheter har Marshall en aning omarbetat ljudarkitekturen för sina tre produkter. Nya diskanthögtalare dyker upp, med stöd av omarbetade vågledare. Nya ljudkorrigeringsbehandlingar gör det möjligt att bättre korrigera effekten av reflekterande ytor (högtalare placerad nära en vägg till exempel). Slutligen justerar Dynamic Loudness-funktionen hela tiden ljudbalansen.

På grundval av detta skiljer sig de tre enheterna i sin storlek, och naturligtvis i sin ljudstyrka.

Den minsta av partiet, Acton III mäter 260 x 170 x 150 m för 2,85 kg. Den har en central bashögtalare (bas och mellanregister) och två diskanthögtalare (diskant) på sidorna. Allt drivs av en 30 W klass D-förstärkare för bashögtalaren, och två 15 W klass D-förstärkare för diskanthögtalarna.

Stanmore III är lite mer ambitiös och imponerande: 350 x 203 x 188 mm för 4,25 kg. Dess arkitektur inkluderar en något större bashögtalare och fortfarande två diskanthögtalare. Allt drivs denna gång av en 50 W klass D-förstärkare, och återigen av två 15 W klass D-förstärkare.

Marshall Homeline III

Spjutspetsmodellen i serien, Woburn III är en modell på 400 x 317 x 203 mm och 7,45 kg. Om ljudtopologin förblir densamma är den centrala bashögtalaren ännu mer imponerande. Woburn III har en 90 W klass D-förstärkare för den senare och två 15 W klass D-förstärkare för diskanthögtalarna. Woburn har ytterligare ett litet extra, närvaron av en HDMI-ingång, för att kopplas till en TV. Naturligtvis gör formatet det inte till den mest praktiska av soundbars.

Marshall Acton III, Stanmore III och Woburn III kommer att finnas tillgängliga mycket snart för respektive priser på 269 euro, 369 euro och 569 euro.

Om samma ämne:
Marshall Willen: den bärbara högtalaren till ett minipris som du vill ta med dig överallt

Källa: Marshall pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button