Marshall-hörlurar: 5 goda skäl att adoptera dem!

Sammanfattning
  • 1. Designen: den ikoniska Marshall-signaturen, nu i miniformat
  • 2. En ultrastabil anslutning: 0 kablar, 0 anslutningsbekymmer
  • 3. Brusreducering eller öppenhet: ett bekvämt erbjudande för alla smaker
  • 4. Autonomi som passar alla
  • 5. Alltid fylligt och rockigt ljud

Marshallmönster ANC

Tillverkaren Marshall är inte bara ett av de stora namnen inom gitarrförstärkare och en spelare som räknas i världen av mobila hörlurar. Sedan i år har dess kunnande också uttryckts genom sin första serie aväkta trådlösa hörlurar
. Komplett och modern, den har många fördelar som dess historia har skapat.

1. Designen: den ikoniska Marshall-signaturen, nu i miniformat

Vad är mer ikoniskt än en Marshall-modell? Inget varumärke kan göra anspråk på att ha en så tydlig visuell identitet. En enkel blick räcker för att se, oavsett hur liten, var dessa Marshall Bluetooth-hörlurar kommer ifrån.

Marshall Minor III

Oavsett modell har du försäkran om en markant design, med rockiga accenter, allt med stöd av en redan noggrann finish. De vinylliknande ytorna ekar till exempel tillverkarens avancerade förstärkare.

Tävlingen använder sig nästan uteslutande av flashiga, men stökiga och repbenägna material. Tvärtom, Marshall föredrar matta toner, mer sober, mer hållbar och med lika material.

Detta ben är inte bara estetiskt, det tar hänsyn till den nomadiska karaktären hos True Wireless. Marshall-laddboxarna, även de med vinylfinish, passar alla lätt i små fickor.

Marshall Minor III

Vi lyfte fram denna aspekt i testet av nya Minor III och Motiv ANC. En av de viktigaste egenskaperna hos Marshall-hörlurar är helt klart deras form.

2. En ultrastabil anslutning: 0 kablar, 0 anslutningsbekymmer

True Wireless-hörlurar har revolutionerat mobil musik, men deras upplevelse är fortfarande kopplad till nycklarna med Bluetooth, särskilt när du vill riskera höghastighetscodecs. Marshall har förstått detta väl och integrerar moderna Bluetooth-chips, samtidigt som de gynnar stabila och beprövade Bluetooth-codecs: SBC, AAC och AptX.

Signalens stabilitet är således av utmärkt kvalitet. Inget avhopp inträffar och mikroskärningar i ljudet sker endast under extrema förhållanden. Denna stabilitet går hand i hand med det goda utbudet av Marshall Bluetooth-hörlurar. Att komma bort från telefonen och gå till ett annat rum är fullt möjligt utan att förlora den stabiliteten.

Marshallmönster ANC

För att underlätta upplevelsen för användare, både erfarna och nybörjare, är Marshall-hörlurar alla kompatibla med Google Fast Pair snabbparningssystem. Öppna helt enkelt lådan med hörlurar, nära din Android-smarttelefon, så visas en inbjudan till ihopkoppling.

Motif ANC-hörlurarna går till och med ett steg längre genom att vara kompatibla med den dedikerade Marshall Headphones-appen. Detta gör det möjligt att ta användaren i hand och erbjuda honom flera ytterligare funktioner, för att ytterligare berika denna upplevelse.

Se Marshalls ANC-mönstererbjudande

3. Brusreducering eller öppenhet: ett bekvämt erbjudande för alla smaker

Det finns inte bara ett lyssningsläge i en värld av äkta trådlöst. Marshall har förstått detta, vilket är anledningen till att dess Minor III och Motif ANC-hörlurar var och en reagerar på en specifik användning.

Användningen av dessa hörlurar resulterar alltid i två punkter: komfort och kompakthet. Dessutom tillåter deras IPX5- och IPX4-certifiering (motstånd mot vattenstänk) sportanvändning.

För rent nomadiska användare, som regelbundet åker transport och lyssnar på sin musik i bullriga miljöer, är de nya Marshall Motif ANC:erna det perfekta valet. Dessa semi-intra hörlurar (väldigt lite påträngande spetsar) har aktiv brusreducering som vi kan beskriva som övertygande och särskilt lämpliga för transporter, till exempel.

Marshallmönster ANC

Om du tvärtom föredrar maximal ventilation, för att lyssna i en tyst miljö, med ett Airpods-format, blir Minor III ett viktigt val. Dessa hörlurar är enkla och lätta och låter dig njuta av nolltrådsupplevelsen utan öroninsatser i hörselgången. Lägg dem bara i örat.

4. Autonomi som passar alla

Det är ingen idé att erbjuda den bästa upplevelsen om det inte går att njuta av den en hel dag.

Om de två Marshall-hörlurarna redan håller i en enda laddning är deras styrka att kunna visa minst 20 timmars autonomi med laddboxen och till och med mer än 25 timmar med Minor III.

Marshallmönster ANC

Moderata användare kan alltså använda sina hörlurar en bra vecka innan de måste laddas om. När det gäller de som bor med hörlurarna på så kommer de ha avslutat dagen långt innan laddningen når 0%. Att ladda de tre hörlurarna går snabbt, vilket ytterligare förbättrar enhetens autonomi.

För fans av trådlös laddning är båda modellerna Qi-kompatibla, förutom USB-C trådbunden laddning.

5. Alltid fylligt och rockigt ljud

Vi använder en Marshall-produkt för dess utseende, men också för dess energi. Detta är vad de nya Minor III-hörlurarna och Motif ANC erbjuder.

Marshallmönster ANC

Tack vare väl tilltagna dynamiska högtalare jämfört med formen på Marshall trådlösa hörlurar (bredare på Minor III på grund av knappformatet) kombinerar ljudet den vanliga skärpan och klarheten bra. Denna signatur gjord i Marshall tillåter en modern behärskning av ljudsignaturen. Mångsidigheten finns fortfarande kvar, klädd i märkets rockpersonlighet. Det finns ingen översvälld bas eller dämpade mellantoner eller konstgjorda toppar.

Det spelar ingen roll om du köper Minor III-öronsnäckorna eller Motif ANC aktiva brusreducerande hörlurar, denna soniska tass märks alltid, och detta med bara några få variationer i lyssningen.

Se erbjudanden för Marshall hörlurar

Relaterade Artiklar

Back to top button