Mars: ryser tanken på att mänskliga komponenter behövs för att bygga

mars-byggande-på-den-röda planeten-vi behöver-mänskliga-komponenter

Ny forskning, som verkligen får dig att krypa, har lyft fram det för att börja bygga vidare Marskolonisera röd planetde tjänar mänskliga komponenter. Detta beror först på att bära material nödvändiga skulle bära för mycket vikt för resan och utsätta dem för fara astronauter. För det andra bör materialet motstå till extrema förhållanden och därför är det nödvändigt att det har speciella komponenter samt en enkelhet och snabb konstruktion. Låt oss ta reda på alla intressanta och skrämmande detaljer.

Mars: för att kolonisera planeten måste man utgå från människan själv

När det kommer till byggnadsmaterial miljövänlig ingen skulle ha trott att ingredienserna kunde hittas inuti Människokropp samma. Istället verkar det inte bara vara möjligt, utan också genomförbart. Uppenbarligen inte utan uppoffringar. I princip då att kolonisera Mars man kan utgå från människan själv.

Aled Roberts, forskare vid University of Manchester i England och ledare för denna studie sa: “”.

Jag är två den “Ingredienser”Mänskligt och användbart för att åstadkomma detta betong- experimentell nödvändig för byggandet av de första husen på Mars:

  • L’humant serumalbumin (HSA). Anses som ett av de viktigaste proteinerna i kroppen, det syntetiseras av levern. Albumin finns huvudsakligen i interstitiell vätska och i plasmadär den ensam står för ungefär hälften av de cirkulerande proteinerna;
  • mån- och marssmuts tillverkad i laboratoriet.

Detta ledde till insikten, enligt vad som anges i denna studie, till “biokompositer av utomjordisk regolit“(ERB). Deras motståndtestat i laboratoriet, är lika mycket som det normala byggbetong.

Uppenbarligen är allt detta fortfarande i en fas förexperimentell. Icke desto mindre behövs därför ytterligare forskning om hur astronauternas svar på HSA-provtagningen kan vara. Trots detta är forskarna mycket positiva:

“”.

Samtidigt har Perseverance upptäckt möjliga livsformer vidare Mars.

Relaterade Artiklar

Back to top button