Mars: Perseverance-roverns rungande misstag förvånade alla

Ingen är perfekt, inte ens rover NASA. Här är nyheten ommisstag begått av UthållighetMars vilket förvånade alla. Engagerad i samling av stenprover av den röda planeten, den här gången kombinerade han en av sina egna. Uppenbarligen bakom detta fel där ärMänskligt misstag som missade en viktig mål för studier av Mars. Låt oss ta reda på alla detaljer i den här historien tillsammans.

Uthållighet slår fel på Mars

Ironiskt nog kan vi säga att den här gången Perseverance rover av NASA gjorde feltändningMars. I princip en gång med hans Kärn borr superteknologiska har glidit in i underjordiska klippig på planeten, vid tidpunkten för utvinningen fanns det ingenting inuti.

Incidenten meddelades av den biträdande administratören av riktningen för det vetenskapliga uppdraget NASA, Thomas Zurbuchen deklarerar: “”. Ett slag mot de forskare och forskare som de hoppades få skörda för första gången stenexemplar från Mars för undersöka dem.

Kanske en anledning, som inte skyller varken forskarna eller de fattiga Uthållighet det skulle finnas. Att identifiera det är Jennifer Trosperprojektledare för Perseverance på JPL: ““.

Vi påminner dig om att för bara några dagar sedan, UthållighetMars han hade fått reda på det metanen gammal fyndighet som kan innehålla former av liv. Det är därför dessa prover visar sig vara särskilt viktiga också brådskande för forskare som är engagerade i detta uppdrag.

Oavsett vilket är allas arbete inriktat på lösa så snart som möjligt detta problem och det verkar som att de redan är på god väg. Under tiden Mars det rör sig inte och det gör det inte heller Uthållighet som väntar på att få detsamma uppdragmed hopp om att den här gången ska lyckas.

Relaterade Artiklar

Back to top button