Mars på jorden: Oppo presenterar den mest “Mars”-platsen på vår planet

Från det produktiva samarbetet mellan OPPO Och nationella geografiska projektet “Out of This World Colors“, En spännande berättelse för att upptäcka de mest” Martian “platserna på vår jord.

Under denna nya varumärkesinnehåll, den prisbelönta fotografen Keith Ladzinski beväpnad med sin OPPO Hitta X3 Pro födde bilder av sällsynt skönhet, vilket gjorde att vi kunde återupptäcka en del av Mars charm på outforskade platser på vår planet. Avsikten var just att titta på dessa platser av sällsynt charm med samma nyfikenhet och passion som man skulle titta på utomjordiska horisonter.

OPPO och National Geographic tillsammans för att återupptäcka charmen i vårt land

Bilderna som kom från kampanjen, som vi ger några exempel på nedan, gjordes tack vare den nya tekniken installerad på OPPO Find X3 Pro-smarttelefonerna, flaggskeppet i den nya Find X3-serien. Den extraordinära färgåtergivningen beror på det revolutionära 10-bitars färghanteringssystem utvecklad av OPPO och implementerad på den här senaste generationens smartphones.

Genom att utforska Mojaveöknen var det möjligt att hitta, även på vår planet, de typiska atmosfärerna för Mars fantasi. Med detta projekt bekräftar OPPO igen det vinnande avtalet med National Geographic, genom en kampanj som kommer att göra det möjligt för företaget”, förklarar han Maggie Xue, ordförande för OPPO Västeuropa.

Å andra sidan, säger Ladzinski själv – fotograf av världskänd belönats med ett flertal utmärkelser av PDN, International Library of Photography och National Geographic själv. “

Kampanjen “Out of This World Colors” är all dokumenterad med videor, foton och bilder bakom kulisserna av ett verkligt unikt och spännande äventyr. Projektet är live National Geographic-plattformar,webbplats och igen OPPO sociala kanaler med hashtaggen #

Relaterade Artiklar

Back to top button