Mars: en miljö som är gynnsam för liv i de två stenproverna

mars-uthållighet-två-mästare-rock-miljö-gynnsamt-liv

Uthållighet gjorde en otrolig upptäckt. I de två proverna av sten tagna från rovern på Mars det finns en miljö som främjar liv. Ett formidabelt resultat för NASA som förbereder, tillsammans med ESAatt ta emot dem i “kött och blod” – så att säga – här Landa om cirka tio år. Uppdraget kommer att kallas Mars Sample Returnmen låt oss nu fokusera på vad som finns i stenig terräng lagras i de två Perseverance-rören. Här är alla detaljer.

Mars: liv är gömt i de två stenproverna

Det verkar som att den här gången NASAtack vare Uthållighethar kommit till en resultat inte likgiltig. Tack vare de sista två prover av sten som togs för flera dagar sedan av Rover verkar det som vi kan säga det upp Mars döljer liv.

I praktiken är det en gynnsam miljö till möjligheten att livsformer sätter sig på Mars. Och det var precis vad alla forskare och forskare som sysslade med detta letade efter uppdrag.

Detta bekräftas av beskickningschefen Ken Farley som förklarade: “”. Det finns även andra detaljer som avslöjar hur Mars det kan vara en gästvänlig planet för levande varelser.

Faktiskt till och med geologen Starck Morgan han uttryckte sig i frågan: “”. Så här, kom igen Marsdet skulle finnas detaljer Mineral salt “”.

Efter så mycket ansträngning och lite misslyckande, UthållighetMars lyckats ta två prover av sten som innehåller information formidabel. I väntan på ny utveckling hoppas vi att dessa data redan ger impulser till ny forskning.

Relaterade Artiklar

Back to top button