Mario: rollbesättningen i den animerade filmen avslöjas, Chris Pratt bakom hjälten i rött

Chris Pratt Mario © Nintendo

Under Nintendo Direct som hölls online den kvällen avslöjade det japanska företaget mer fullständig information samt rollbesättningen för den animerade filmen. Super Mario bröderna..

Filmen kommer att släppas den 21 december 2022 i USA, och datum på andra håll i världen, och i synnerhet i Frankrike, kommer att tillkännages senare.

Läs också:
LEGO lanserar ett Super Mario 64-set: 2 064 stycken nostalgi för att återskapa spelets nivåer

En XXL cast

Tillkännagav 2018, den animerade filmen Super Mario bröderna. har varit väldigt tyst sedan dess. Nintendo avslöjade dock äntligen rollbesättningen till filmen som kommer att släppas nästa år över en natt, och det är ingen överdrift att säga att den är lika överraskande som kvalitativ. Så det är Chris Pratt (Jurassic World, Parker och rekreation, Galaxens väktare) som ska spela den berömda italienska rörmokaren i den röda overallen (det kanske mest överraskande valet).

Han kommer att åtföljas av Anya Taylor-Joy (Damspelet, Dela) som Persikor; Charlie Day (Hur man dödar din chef, Pacific Rim) i Luigi; Jack Black (vi presenterar honom fortfarande?) som Bowser; Keegan-Michael Kee (Nyckel och Peele) för padda; Seth Rogen (Detta är slutet, Intervjun som dödar) i Donkey Kong; Fred Armisen (Saturday Night Live) vem kommer att spela Cranky Kong; Kevin Michael RichardsonThe Cleveland Show, Invincible) i Kamek; och Sebastian Maniscalo (komiker) som ska spela en Spike. Charles Martinet, Marios och Luigis legendariska röst i videospel, kommer att dyka upp i en okänd roll (efter dina teorier!).

Läs också:
Super Mario 64-spelet såldes för 1,5 miljoner dollar på auktion

Illumination och Nintendo vid rodret

Vi visste redan att Nintendo hade slagit sig ihop med Illumination Entertainment, produktionsbolaget bakom Jag, föraktliga mig Var Minions, och att Shigeru Miyamoto och Illumination-chefen Chris Meledandri båda hanterade filmen. Meledandri hade också gått med i Nintendos styrelse tidigare under året som en extern regissör för att ta med sig sin expertis inom animerade filmer och för att försegla partnerskapet mellan det japanska företaget och det amerikanska produktionsbolaget. Vi vet dock inte vilken animationsstudio som ansvarar för filmen.

Om du kunde tänka på det som Illumination MacGuff, som gjorde Jag, föraktliga mig och De undersåtar och ägs av Illumination Entertainment, inget omnämnande av filmen Super Mario bröderna. visas inte på sin webbsida med filmer under produktion. Vi vet dock att den animerade filmen är gjord av duon Aaron Horvath och Michael Jelenic, bakom serien och filmerna Teen Titans Go! Manuset tillhandahålls av Matthew Fogel, som redan har tjänstgjort på LEGO filmen 2.

Källa: nintendo

Relaterade Artiklar

Back to top button