Mappa om tangentbordstangenter och snabbtangenter i Windows 10 med plattång

När du skriver snabbare, trycker du alltid på fel knappar på din dator? Då bör du överväga att mappa om tangentbordsknappar. Omplacering(Ommappning) är en metod för att tilldela en annan funktion till en tangentbordstangent. Till exempel kan du använda “Tab Kay” som “Backsteg”-tangenten eller vice versa. Omplacering(Ommappning) kan göras efter eget gottfinnande, och detta är också användbart. Jag organiserar tangenterna på datorns tangentbord så att jag enkelt kan nå dem och skriva snabbare än tidigare.

Ommappning av tangentbordstangenter med SharpKeys

Ommappning kan enkelt göras med SharpKeys . Ommappning innebär redigering av registret, så det är en bra idé att skapa en systemåterställningspunkt innan du gör det. SharpKeys är en programvara med öppen källkod som låter dig mappa om tangentbordsfunktioner efter eget tycke. Med ett intuitivt gränssnitt kommer du aldrig att känna att du gör nördiga saker som att redigera registret. Det är väldigt lätt att använda.

När du är klar med att skapa en systemåterställningspunkt kan du använda SharpKeys utan risk. I huvudfönstret kan du se en tom lista, du kan lägga till dina mappningar till den här listan. Du kan till och med ta bort eller redigera dem senare.

För att lägga till en ny mappning, klicka på knappen Lägg till och välj sedan den nyckel du vill mappa, eller så kan du klicka på knappen Nyckeltyp och trycka på den tangenten på ditt tangentbord och välj sedan den nyckel som du vill mappa till. Till exempel mappar jag “Tab”-tangenten till en backstegstangent, så varje gång jag trycker på “Tab”-tangenten bör backstegsfunktionen köras.

På samma sätt kan du klicka på knappen Redigera och redigera de sparade mappningarna. Du kan till och med klicka på “Radera”-knappen för att ta bort mappningen, dessutom finns det ett alternativ att ta bort alla mappningar. När du är klar med att skapa mappningar, klicka på knappen “Skriv till registret” för att spara dessa mappningar till ditt system. Du måste logga ut eller starta om för att ändringarna ska träda i kraft.

SharpKeys är en mycket användbar app för att anpassa tangentbordskontroller, och jag känner personligen att den har hjälpt mig att snabba på mitt skrivande genom att föra några viktiga funktioner närmare mina fingrar. överflödig(Överskott) av allt är dåligt, över personalisering kan göra det svårt att skriva på olika tangentbord, så var försiktig och glöm inte att skapa en systemåterställningspunkt innan du använder den här programvaran.

SharpKeys gratis nedladdning

Klick här på sharpkeys.codeplex.com(här på sharpkeys.codeplex.com) för att ladda ner SharpKeys . Fungerar för alla Windows .

Liknande verktyg som du kanske är intresserad av:(Liknande verktyg som kan intressera dig:)

Mushanterare | CatMouse | KeyTweak .

När du tuparar snabbare, trycker du alltid på fel knappar på din dator? Då måste du överväga att mappa om dina tangentbordsknappar. Ommappning är en teknik för att tilldela en annan funktion till en tangentbordstangent. Du kan till exempel använda ‘Tab Kay’ som ‘Backsteg’-tangent eller vice versa. Ommappning kan göras när det passar dig, och det är också användbart. Jag organiserar min dators tangentbord på ett sådant sätt att jag kan nå dem lätt och skriva snabbare än tidigare.

Mappa om tangentbordstangenter med SharpKeys

Mappa om tangentbordstangenter

Ommappning kan enkelt göras med hjälp av SharpKeys. Ommappning involverar registerredigering, så det rekommenderas att skapa en systemåterställningspunkt innan du gör det. SharpKeys är programvara med öppen källkod som låter dig mappa om dina tangentbordsfunktioner efter din bekvämlighet. Med sitt intuitiva gränssnitt låter det dig aldrig känna att du håller på med nördiga saker som registerredigering. Den är väldigt enkel att använda.

När du är klar med att skapa systemåterställningspunkten kan du använda SharpKeys utan risk. I huvudfönstret kan du se en tom lista, i den här listan kan du lägga till dina mappningar. Du kan till och med ta bort eller redigera dem senare.

För att lägga till en ny mappning, klicka på “Lägg till”-knappen och välj sedan en tangent som du vill mappa, eller så kan du trycka på “Typnyckel”-knappen och trycka på den tangenten från tangentbordet och välj sedan den tangent som du vill använda kartlägga. Till exempel mappar jag ‘Tab’-tangenten med backstegstangenten så att varje gång jag trycker på ‘Tab’-tangenten ska backstegsfunktionen utföras.

På samma sätt kan du trycka på “Redigera”-knappen och redigera de sparade mappningarna. Du kan till och med klicka på “Radera”-knappen för att ta bort mappningen, dessutom finns det ett alternativ för att ta bort alla mappningar. När du är klar med att skapa dina mappningar, klicka på knappen “Skriv till registret” för att spara dessa mappningar med ditt system. Du måste logga ut eller starta om så att ändringarna kan ske.

SharpKeys är ett mycket användbart program som låter dig anpassa dina tangentbordskontroller och personligen känner jag att det har hjälpt mig att öka min skrivhastighet genom att föra några av de väsentliga funktionerna nära mina fingrar. Överskott av allt är dåligt, överanpassning kan orsaka svårigheter när du skriver på olika tangentbord, så var försiktig och glöm inte att skapa en systemåterställningspunkt innan du använder den här programvaran.

SharpKeys gratis nedladdning

Klick här på sharpkeys.codeplex.com för att ladda ner SharpKeys. Fungerar på Windows.

Liknande verktyg som kan intressera dig:

Mushanterare | KatMouse | KeyTweak.

Relaterade Artiklar

Back to top button