Månen: ögonblicket är nära då människan kommer att kunna leva där

En otrolig upptäckt kommer att revolutionera resor till jordens naturliga satellit. Tiden verkar vara nära då människan kan bebo där måne. Experimenten som utfördes vid Politecnico di Milano med OHB Italien. Ett signerat projekt ESA tillsammans meditalienska rymdorganisationen. Här är alla detaljer.

Snart kommer du inte bara att kunna nå Månen utan problem, utan även bo där

Tack vare resultaten från detta experimentera snart är det inte bara möjligt månen utan mer problem, men det kommer också att vara möjligt Bor där. Enligt definitionen av AGI (Italian Agency) är detta ett “långsiktigt program för mänsklig kolonisering av månen”.

Målet är att kunna utnyttja alla uppdragen under uppdragen Resurser användbar som månen gör tillgänglig. Så han beskrev vad han upptäckte Michèle Lavagnachef för forskargruppen: “”.

Men vad handlar det om? Och varför är detta så viktigt för människans utforskning av månen?

En process gör det möjligt att producera vatten tack vare de resurser som finns på jordens satellit

Forskare har skapat ett implantat som kan producera vatten och därför också syre Och väte direkt från sand av denna naturliga satellit. Detta innebär att det inte längre kommer att vara nödvändigt att bära med dig, under uppdrag till månen, det du behöver för överlevnad av människan.

I praktiken genom en kemisk process forskarna producerade av sanden, liknande den från månen, vatten och syre. Det ännu mer intressanta är att denna procedur kan utföras direkt på månens jord. En innovation som kommer att revolutionera sättet att att designa Och att uppnå uppdragen.

Under tiden står dock allt i beredskap, avtalet NASA Och Elon Musk för månen verkar det vara i balans. Det var att sätta igång en skiftnyckel Bezos.

Relaterade Artiklar

Back to top button