Måne: snart kommer det också att vara möjligt att fiska på denna naturliga satellit

Fiskeentusiaster kommer att vara glada, men särskilt den astronauter som kommer att bege sig till månbasen. Faktum är att vissa franska forskare tror att det är möjligt inom en snar framtid att fiskamåne. Uppenbarligen har ingen fisk upptäckts på denna naturliga satellit, men det verkar vara möjligt höja dem.

Det är mycket intressant tanken att det på månen snart kommer att vara möjligt att smaka god färsk fisk. Men många kommer att undra hur det ska vara möjligt. Det kommer att överraska alla resultat av den forskning som utförs avFranska forskningsinstitutet för exploatering av havet.

Snart blir det även möjligt att föda upp fisk på Månen

Ja, den nya studion Lunar Hach-program spekulerar med största sannolikhet att astronauter snart kommer att kunna det ras och fisk på jordens naturliga satellit. Denna forskningsartikel publicerad i tidskriften Springer indikerar hur vissa arter skulle ha det ägg av sådant motstånd för att motstå en resa till månen.

Testet identifierade de av Europeisk bas ochcroaker boccadoro. I praktiken gjorde ett prov av äggen från dessa fiskar en “test” resa till månen och simulerade den ombord på Ryska rymdfarkosten Soyuz.

Varför just äggen från dessa två fiskar? Det mystiska mysteriet avslöjas omedelbart. Verkligen Cyrille Przybylaförstod studieledaren, tillsammans med sina kollegor, att både havsabborren och kräkaren har funktioner som att få honom att uthärda ett liv på månen. Definitivt innan den hamnar i en panna, i ugnen eller i en smakrik och lätt sushi.

I praktiken behöver dessa två arter inte mycket syre och de producerar lite koldioxid. Två viktiga delar för att garantera dess överlevnad på månen. Plus tiden för skuggning ägg är riktigt kort.

Ben den 76 % av ägg av Europeisk bas som har genomgått starka vibrationer och stötar har lyckats kläcka. De avolyckskorp boccadoro även den 95 %. Utmärkta resultat som bådar gott inför nästa resa till Luna. Förutsatt att den största asteroiden någonsin sett som kommer att beröra jorden den 21 mars inte släcker oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button