MailTrack är ett enkelt verktyg för e-postspårning för Gmail

Dessa dagar, läskvitton(Läskvitton) har blivit en integrerad del av meddelandeapplikationer. Det mesta av vårt arbete baseras på dessa kvitton och de säkerställer leverans av meddelanden. Men mejl är ett minne blott, vi kommer aldrig att veta om mejlet öppnades av mottagaren eller inte. Det är inte så längre. Med tjänster som t.ex postspår kan du spåra din e-post efter att den har skickats. postspår avsedd för användare Google Chrome och gmail och vi hoppas att se det för andra e-postleverantörer snart.

MailTrack för Gmail

postspår är ett webbläsartillägg för Krom , Firefox , Opera och kant , som erbjuder e-postspårningstjänster. Den är för närvarande kompatibel med gmail och Google Inkorg och enkelt integrerad i webbapplikationer. Tjänsten erbjuder både gratis- och premiumplaner med ytterligare funktioner. Det här inlägget handlar främst om gratisplanen, du kan alltid uppgradera till någon av de betalda planerna för fler funktioner.

MailTrack används främst av proffs, säljteam, personer som arbetar med kunder. Verktyget gör det lite lättare att spåra e-post och du behöver inte fortsätta fråga ” Du(Har) läst mitt brev? Så om du är någon som letar efter sådana funktioner, postspår detta är.

Så det är enkelt att komma igång, installera tillägget från Chrome webbutik(Chrome webbutik). Logga nu in med din Google-konto(Google-konto) . När installationen är klar kan du börja använda dess funktioner direkt från din inkorg. gmail .

Logga in på din brevlåda(MailTrack) och du kommer att se en grön ikon postspår(Inkorg) i det övre högra hörnet, vilket indikerar att tillägget är installerat och körs. Du kan börja skriva ett e-postmeddelande på vanligt sätt. Verktyget kommer att sätta en liten signatur på e-postmeddelandet, för att inaktivera det måste du uppgradera till en premiumplan. Du kan klicka på den dubbla bockikonen nedan för att justera inställningarna postspår för just detta brev.

När du är klar med att skriva ett e-postmeddelande kan du klicka på skicka-ikonen och navigera till skickade objekt. I Skickade objekt kan du spåra din e-post genom de dubbla bockarna som motsvarar varje skickat objekt. Dubbla bockar fungerar på liknande sätt whatsapp . Enda(Enstaka) bock om e-postmeddelandet levererades, dubbel bock om det öppnades av mottagaren. Dessutom kan du hålla muspekaren över den dubbla bockmarkeringen för att se mer information. Du kan se det totala antalet e-postöppningar och första läsningstid. Premiumversionen erbjuder en komplett spårningshistorik som kan ge många fler mätvärden.

Du kan till och med aktivera varningar postspår , som meddelar dig när någon öppnar ett e-postmeddelande som du har skickat. Aviseringar är mycket informativa och låter dig veta exakt när e-postmeddelandet öppnades.

MailTrack erbjuder också en mängd olika anpassningar. Du kan gå över till din instrumentpanel för att anpassa ditt konto och aktivera/avaktivera inställningar.

postspår är ett bra verktyg för proffs och team. E-postspårning(E-post) hjälper inte bara till att förbättra kommunikationen, utan säkerställer också effektiv leverans. Om du har att göra med ett stort antal kunder, postspår kan hjälpa dig att ta reda på den genomsnittliga tiden din kund läser din e-post och hur du kan förbättra den. Dessutom kan du aktivera spårning länkar(Länk) för att veta hur dina mottagare behandlar länkarna du har i din e-post. Sammantaget är detta en fantastisk tilläggstjänst och den fungerar i de flesta fall. För personligt bruk räcker den kostnadsfria planen. Men om du planerar att uppgradera kan premiumplanen med alla funktioner upplåsta kosta dig runt $2,5 per månad, vilket är ekonomiskt.

Klick här(här) för att ladda ner postspår . Gratis plan erbjuder obegränsad spårning men har en signatur Mailtrack.

Läsa kvitton har blivit en integrerad del av meddelandeapplikationer i dessa dagar. Det mesta av vårt arbete bygger på dessa kvitton och de säkerställer leverans av meddelanden. Men mejl är gamla dagar, vi får aldrig veta om mejlet öppnades av mottagaren eller inte. Så är det inte längre. Med tjänster som MailTrack kan du spåra din e-post efter att du har skickat dem. postspår är avsedd för Google Chrome- och Gmail-användare och vi hoppas att det snart även för andra e-postleverantörer.

MailTrack för Gmail

MailTrack är ett webbläsartillägg för Chrome, Firefox, Opera och Edge som erbjuder e-postspårningstjänster. Den är för närvarande kompatibel med Gmail och Google Inbox och integreras sömlöst i webbapparna. Tjänsten erbjuder både gratis- och premiumplaner med extrafunktioner. Det här inlägget talar huvudsakligen om gratisplanen, du kan alltid uppgradera till någon av de betalda planerna för fler funktioner.

MailTrack används mest av proffs, säljteam, personer med kundrelationer. Verktyget gör det lite lättare att spåra e-postmeddelanden och du behöver inte fråga upprepade gånger “Har du läst min e-post?”. Så om du är någon som letar efter sådana funktioner så är det det.

Så det är enkelt att komma igång, installera tillägget från Chrome Web Store. Och logga nu in med ditt Google-konto. När installationen är klar kan du börja använda dess funktioner direkt från din Gmail-inkorg.

MailTrack för Gmail

Logga in i din inkorg och du kommer att märka en grön MailTrack-ikon i det övre högra hörnet som indikerar att tillägget är på plats och körs. Du kan börja skriva ett e-postmeddelande på vanligt sätt. Verktyget kommer att lägga en liten signatur i e-postmeddelandet, för att inaktivera det måste du uppgradera till en premiumplan. Du kan klicka på dubbelteckningsikonen nedan för att anpassa MailTrack-inställningarna för just detta e-postmeddelande.

När du är klar med att skriva ett e-postmeddelande kan du trycka på skicka-ikonen och nu gå vidare till de skickade objekten. I de skickade försändelserna kan du spåra din e-post från de dubbla bockarna som motsvarar varje skickat försändelse. De dubbla bockarna fungerar på samma sätt som whatsapp. Enkel bock om mejlet levererades, dubbelt bock om det öppnades av mottagaren. Dessutom kan du hålla muspekaren över de dubbla bockarna för att se mer detaljer. Du kan se antalet gånger din e-post har öppnats totalt och tidpunkten för den första läsningen. Premiumversionen erbjuder full spårningshistorik som kan ge mycket mer statistik.

Du kan till och med aktivera MailTrack-varningar som kan meddela dig när någon öppnar ett e-postmeddelande som du skickat. Varningarna är mycket informativa och låter dig veta den exakta tidpunkten när e-postmeddelandet öppnades.

MailTrack är ett bra verktyg för proffs och team. E-postspårning hjälper inte bara till bättre kommunikation utan säkerställer också effektiv leverans. Om du hanterar många kunder kan MailTrack hjälpa dig att veta hur många gånger din e-post i genomsnitt läses av din kund och hur du kan förbättra den. Dessutom kan du aktivera länkspårning för att veta hur dina mottagare hanterar länkar du har i din e-post. Sammantaget är detta en bra tilläggstjänst och den fungerar i de flesta fall. För personligt bruk är gratisplanen ganska tillräcklig. Men om du planerar att uppgradera kan premiumplanen med alla funktioner upplåsta kosta dig runt 2,5 $ i månaden, vilket är ekonomiskt.

Klick här för att ladda ner MailTrack. Den kostnadsfria planen erbjuder obegränsad spårning men har en Mailtrack-signatur

Relaterade Artiklar

Back to top button