MacBook Pro med M2 Pro och M2 Max chips närmar sig?

Apple MacBook Pro-9 © © Nathan Le Gohlisse för Clubic

Apple förbereder en uppdatering för sina 14- och 16-tums MacBook Pros för att installera nya M2 Pro- och M2 Max-chips. Vi får veta idag att deras lansering närmar sig… utan större överraskning.

Återigen är det Mark Gurman, journalist för Bloomberg, vilket säger oss. Den intresserade tror att Apple skulle arbeta med lanseringen av en ny generation av MacBook Pro. Inga chassiändringar eller stora nyheter i år (båda enheterna gjordes om helt i slutet av 2021), men tillägget av nya M2 Pro- och M2 Max-processorer skulle vara trevligt på programmet.

MacBook Pro under M2 Pro och M2 Max i höst?

För närvarande under uppbyggnad skulle dessa MacBook Pro 14 och 16 under M2-chip komma ut på marknaden hösten 2022. Med tanke på de produktionsproblem som branschen just nu går igenom utesluter Mark Gurman dock inte marknadsföringen av vissa varianter i våren 2023. Fortsättning följer.

Även enligt journalisten, ofta välinformerad om Apple, skulle varumärket främst ha fokuserat sina ansträngningar på att förbättra grafikprestandan hos sina M2 Pro / M2 Max-chips. En dynamik som vi redan har observerat med den klassiska M2-processorn, introducerad i somras på MacBook Pro / MacBook Air.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button