MacBook Air M2: öppnandet av förbeställningar är nära förestående!

MacBook Air M2 © Apple

I början av juni lyfte Apple på slöjan en helt ny MacBook Air. Men det amerikanska företaget valde då att inte offentligt avslöja det exakta releasedatumet för denna mycket lovande enhet. Lyckligtvis lär vi oss lite mer om det idag…

Och vi kommer uppenbarligen bara behöva vänta några dagar innan vi kan förbeställa besten!

En (nästan) helt omdesignad MacBook

Under sin öppningskonferens för WWDC 2022 lyfte Apple slöjan för flera nya funktioner. Därmed kunde åskådarna upptäcka MacBook Pro 13 utrustad med det berömda M2-chippet. Den här datorn är redan tillgänglig för försäljning. Men en annan modell hade också fångat vår uppmärksamhet. Det är en helt ny MacBook Air som även levereras med den senaste processorn från det amerikanska företaget.

För att sticka ut från sin föregångare väljer denna enhet en mycket tunnare design. Denna MacBook Air visar särskilt rundade kurvor med den vackraste effekten. Men nyheterna är inte bara estetiska eftersom M2-chippet är 20 % effektivare än M1. Det finns även en 1080p webbkamera integrerad via en skåra, fyra högtalare vid gångjärnet, ett nytt Magic Keyboard eller ett MagSafe-uttag.

Vi ses i juli!

På pappret har 2022-utgåvan av MacBook Air allt. Men tills nu visste vi inte lanseringsdatumet för den här datorn med en 13,6-tums skärm. Som tur är, MacRumors ger oss den här veckan exakta dagar för öppnandet av förbeställningar och lanseringen av enheten.

Kunderna bör alltså ha möjlighet att beställa denna MacBook Air från och med den 8 juli. Den korrekta lanseringen kan ske en vecka senare, den 15 juli 2022. Fyra färger (Starlight, Silver, Space Grey och Midnight) kommer att vara tillgängliga för oss. Startpriset är satt till €1499.

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button