MacBook 2022: vad förväntar du dig av den nya Apple-datorn?

MacBook Air 2022-rendering © © ZONEofTECH

Nästa bärbara dator kan presenteras på måndag den 6 juni under WWDC 2022. Och du, vilka nyheter skulle få dig att falla för detta nya MacBook ?

Apples bästsäljande Mac är på väg att få en stor uppdatering, och vi kanske bara har några dagar till att vänta på att upptäcka den här nya modellen.

En färgstarkare, men också kraftfullare MacBook Air?

Det har gått några månader nu som flera ljud från korridoren har gett oss en glimt av den här nya MacBook Air.

Först och främst, på designsidan, kan denna nya Apple-laptop genomgå en makeover med en helt reviderad design. Den bärbara datorn skulle behålla sin finess, men skulle prydas med nya, mer skimrande färger, som iMac M1 som släpptes 2021. Skärmen skulle också tappa sina stora kanter, men skulle behålla en LCD-panel.

Om vi ​​följer trenden som initierats av 14-tums MacBook Pro, kan 2022 MacBook Air också markera återkomsten av MagSafe-porten, så älskad av historiska Mac-användare. Detta kommer återigen att förhindra att datorn svävar om någon snubblar på laddningskabeln.

Slutligen kan denna MacBook Air vara den första som använder en M2-processor. Dess presentation på WWDC skulle därför vara vettig, eftersom Apple i första hand riktar sig till utvecklare under detta evenemang och bör inte misslyckas med att berömma prestandan för dess nya chip.

Och du, vad förväntar du dig av den här nya MacBook Air? Ge oss din åsikt och dela din önskelista i kommentarerna!

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button