Mac Mini M1 har nu en 10 Gb Ethernet-version

Apple Mac Mini M1 © Apple

Apple återgår till en inkonsekvens av lanseringen av Mac Mini M1 som vissa har ångrat sedan november.

Vid lanseringen av den nya versionen av Mac Mini, den berömda M1-versionen, överraskade Apple alla. Medan de andra Mac Mini-enheterna har 10 GbE-alternativet, var detta inte fallet med M1 som var tvungen att nöja sig med en 1 GbE-port och/eller gå igenom en dongel Thunderbolt 3.

Läs också:
MacBook Pro 2021: det skulle vara utan TouchBar enligt planerna avslöjade av hackare

En option på 115 euro

Det kommer därför att ha varit nödvändigt att vänta flera månader för att Apple ska inse det konstiga i saken och åtgärda det. Det är nu möjligt att konfigurera din framtida Mac Mini M1 och byta ut den “dumma” Gigabit Ethernet-porten mot en mycket mer attraktiv 10 GbE-port.

Apple Mac Mini M1 © Nerces

Som du kan se från vår fångst görs detta från Apples webbutik och kräver en extra kostnad på 115 euro. Alternativet läggs till de andra möjliga anpassningarna av Mac Mini M1 som du kan välja för 8 eller 16 GB RAM och välja din SSD från fyra kapaciteter (256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB).

Observera dock att det här alternativet strikt sett inte är en uppgradering från Mac Mini M1 eftersom det bara påverkar nyare maskiner. Det finns inget alternativ för redan beställda datorer som alltid måste vända sig till Thunderbolt 3-modulen.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button