Lyssna på hörbara ljudböcker med Amazon Alexa på din ekoenhet

Ljudböcker är ett bra sätt att hålla jämna steg med dina favoritförfattare på språng. Sitter du(om) du är med trafikstockning per timme(timmarstrafik) rusa, ta en löprunda, eller till och med bara göra några sysslor runt huset, det är fantastiskt att kunna göra några framsteg i att läsa en bok när man inte kan sitta ner och verkligen läsa. .

Hörbar, ljudbokstjänst,(ljudbokstjänst) ägs Amazon är kanske det största och bekvämaste sättet att få ljudböcker.

De har ett ganska stort bibliotek och många sätt att lyssna på dem, varav ett är Amazon Alexa-appen och Echo-enheter(Amazon Alexa-appen och Echo-enheter) .

Lyssna på ljudböcker med Amazon Alexa på enheter eko är ganska enkel och du kan ställa in och köra den här processen med bara några enkla steg.

Att bära runt på telefonen och använda hörlurar med Audible-appen är definitivt ett alternativ, men att använda en smart högtalare är mycket bekvämare när du bara hänger hemma.

Konfigurera Audible(Setup Audible) på enheter (Enheter)Amazon Echo

Nedan har vi inkluderat en snabbguide om hur man lyssnar på ljudböcker med Amazon Alexa .

Steg 1.(Steg 1. ) Gå till Audible.com och klicka på ” Att komma in(Logga in)” in övre högra hörnet(högra hörnet) . Om du använder Audible för första gången bör du också kunna dra nytta av den kostnadsfria provperioden på 30 dagar.

Om du redan har använt den här tjänsten och länkat den till din Amazon-konto(Amazon Account) , kan du gå direkt till steg 3.

Steg 2 (Steg 2. )Logga in(Logg) till din Amazon-konto(Amazon-konto) eller registrera ett nytt om du inte har ett.

Steg 3 (Steg 3. )Ladda ner(Ladda ner) applikation Amazon Alexa(Amazon Alexa-appen) från App Store (iOS) eller från Play Butik ( Android ). Vi kommer använda Bilaga(App) för iOS, men processen bör vara ungefär densamma oavsett valfritt operativsystem(valt operativsystem) .

Steg 4(Steg 4. ) Tryck på de tre staplarna längst upp till vänster på skärmen för att öppna alternativmenyn.

Steg 5(Steg 5.) Välj ” Musik och böcker»(Musik och böcker).

Steg 6(Steg 6. ) Det bör finnas en sektion överst på skärmen Hörbart bibliotek . Välj den ljudbok du vill lyssna på Amazon Alexa-app eller Echo-enhet(Amazon Alexa-app eller Echo-enhet) .

Steg 7(Steg 7. ) En meny bör visas som innehåller olika enheter Amazon . Så länge din ekoanordning(Ekoenhet) ansluten till Wi(WiFi) -Fi , klicka bara på högtalaren du vill spela upp ljudboken från.

Om du köper fler böcker Hörbar biblioteksdelen i din Amazon Alexa app(Amazon Alexa-appen) bör fyllas i automatiskt.

Plus, med Whispersync-teknik(Whispersync-teknik) i många spel Amazon du bör sömlöst kunna växla mellan att läsa titeln på enhet eller Kindle-app(Kindle-enhet eller app) och lyssna på en röstmeddelande.

Många bibliotekssystem erbjuder också möjligheten att lyssna ljudböcker(Ljudböcker) digitalt, vilket är ett annat alternativ till att använda Hörbar . Din körsträcka kan dock skilja sig åt när det gäller att spela en bok genom din ekoanordning(Ekoanordning) .

Amazon Alexa stöder endast officiellt Audible ljudböcker, så du kanske måste ta till lösningar som att använda eko som Bluetooth högtalare(Bluetooth-högtalare) och bokuppspelning via telefon om du vill lyssna på böcker från andra appar.

Hoppas(Förhoppningsvis) Med detta snabba tips kommer du att läsa… eller så lyssnar jag på din nya bok. Njut av!

Ljudböcker är ett bra sätt att hålla jämna steg med din favoritförfattare när du är på språng. Oavsett om du sitter i rusningstrafiken, är på väg ut på en joggingtur eller bara gör några sysslor runt huset, är det fantastiskt att kunna göra några framsteg med en bok när du inte kan sitta ner och faktiskt läsa .

Audible, ljudbokstjänsten som ägs av Amazon, är kanske det största och bekvämaste sättet att få tag på ljudböcker.

De har ett ganska stort bibliotek och en mängd olika sätt att lyssna på dem – en av dem är deras Amazon Alexa-app och Echo-enheter.

Att lyssna på ljudböcker med Amazon Alexa på dina Echo-enheter är ganska enkelt, och du kan få igång processen med bara några enkla steg.

Att bära runt på en telefon och använda hörlurar med Audible-appen är verkligen ett alternativ, men att använda din smarta högtalare är mycket bekvämare när du bara hänger hemma.

Konfigurera Audible på Amazon Echo-enheter

Nedan har vi inkluderat en snabbguide om hur du lyssnar på ljudböcker med Amazon Alexa.

Steg 1 Navigera till Audible.com och klicka logga in i det övre högra hörnet. Om det här är första gången du använder Audible bör det också finnas ett alternativ att dra nytta av en 30-dagars gratis provperiod.

Om du redan har använt tjänsten och har den länkad till ditt Amazon-konto kan du hoppa direkt till steg 3.

Steg 2 Logga in på ditt Amazon-konto, eller registrera dig för ett nytt om du inte har ett.

Steg 3 Ladda ner Amazon Alexa-appen från App Store (iOS) eller från Play Store (Android). Vi kommer att använda iOS-appen, men processen bör vara ganska identisk oavsett vilket operativsystem du valt.

Steg 4 Tryck på de tre staplarna längst upp till vänster på skärmen för att öppna alternativmenyn.

Steg 5 Välj Musik och böcker.

Steg 6 Överst på skärmen bör det finnas en sektion som heter Hörbart bibliotek. Välj ljudboken du vill lyssna på på din Amazon Alexa-app eller Echo-enhet.

Steg 7 En meny bör dyka upp som innehåller dina olika Amazon-enheter. Så länge din Echo-enhet är ansluten till WiFi bör det vara så enkelt som att trycka på högtalaren du vill att ljudboken ska spela från.

Om du köper fler böcker på Audible bör biblioteksdelen i din Amazon Alexa-app fyllas i automatiskt.

Plus, med många av Amazon-titlarna med Whispersync-teknik, bör du sömlöst kunna växla mellan att läsa titeln på din Kindle-enhet eller app och njuta av hörbar berättarröst.

Många bibliotekssystem erbjuder också möjligheten att kolla in ljudböcker digitalt, vilket är ett annat alternativ till att använda Audible. Din körsträcka kan dock variera när det gäller att spela boken genom din Echo-enhet.

Amazon Alexa stöder endast officiellt Audible ljudböcker, så du kan behöva ta till lösningar som att använda Echo som en Bluetooth-högtalare och spela boken via din telefon om du vill lyssna på böcker från andra appar.

Förhoppningsvis, med detta snabba tips, kommer du att läsa … eller ska jag lyssna på din nya bok. Njut av!