Lylux: den första hårtorken som inte har någon strömkabel eller fläkt

Lylux är det nya hårtork utan fläkt och irriterande nätsladd. Det kinesiska företaget tog avstamp från Dyson Supersonic, men har lite med det senare att göra. Den har faktiskt ett 54 Wh batteri som garanterar utökad autonomi för 20 minuter i varmluft och 1 timme i luft vid rumstemperatur. Det tar en timme att ladda det och det kommer att nå 100 %. Kort sagt ett utmärkt objekt för dig som reser eller går på gym, men även för dig som lägger timmar på att torka sitt långa/tjocka hår så att de kan röra på sig under tiden.

Lylux: egenskaperna

Telefonen i fråga är ogenomskinlig grå, har en vikt på 600 gram och dess storlek de är 275 x 178 x 75 mm. Lylux är utrustad med en motor med låg energiförbrukning från bara 400 watt, ändå kan det fungera kl 100 000 varv per minut genererar ett flöde med en hastighet på 14 meter per sekund. Vidare, temperaturen är konstant på 40 grader och regleras av en sensor som skyddar håret från brännskador och andra katastrofer.

Det som skiljer Lylux från andra märken ärmagnetiskt munstycke vilket gör att du kan haka fast adaptrarna med ett klick. Paketet innehåller vanligtvis flödeskoncentrator lämplig för noggrannhet, den vårdnad från resor och bas som laddar batteriet och fungerar som en ställning.

De pris Lylux försäljning kommer också att vara 298 $ 245 euro, med undantag för vem som ska finansiera projektet. Dessa kommer att kunna ta emot enheten för $ 129 eller 105 euro, vilket sparar upp till 57 % (endast för de första 50 supportrarna). Modellen kommer i början av mars 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button