Luna: Amazons molnspel öppnar sin beta för fler spelare

Amazon Luna

Amazon öppnar Lunas beta, ett tecken på att tjänsten går i rätt riktning. Men franska spelare kan fortfarande inte prova molnspeltjänst
.

I höstas tillkännagav Amazon Luna, sin egen molnspeltjänst. Tillgänglig i stängd beta eftersom plattformen gradvis öppnas upp för ett större antal användare.

Läs också:
Allt om Luna, Amazons nya molnspeltjänst

Luna beta når fler människor

I ett blogginlägg tillkännager Gabi Knight, chef för Luna, att tjänsten är bredare tillgänglig för ägare av en Fire TV-enhet.

Vid prenumeration erbjuds en sju dagars provperiod på Luna+, innan prenumerationen erbjuds för $5,99 per månad. Ett pris som säkerligen kommer att förändras när Luna släpps officiellt.

Amazon nämner dock inget om att utöka tillgängligheten geografiskt. Luna förblir därför exklusivt för USA tills vidare och förblir otillgänglig i Europa.

Läs också:
Google Stadia: buggar i vissa spel kan inte längre åtgärdas efter att studiorna stängdes

Amazon Luna, en oöverträffad ekonomisk modell

Vi får också veta att Luna Controller, mycket inspirerad av Xbox-kontrollern, nu finns att köpa utan att behöva en inbjudan.

Som en påminnelse inkluderar Luna en katalog med spel i sin prenumeration, inklusive Resident Evil 7
, kontrollera
eller A Plague Tale: Innocence. Och för att gå längre kommer det också att vara möjligt att prenumerera på paket som erbjuds av intresserade förlag. Ubisoft, som redan hade mörknat på Stadia, erbjuder redan sin “kanal” för 14,99 dollar per månad, vilket ger tillgång till hela sin katalog, inklusive DLC.

Med sin expertis när det gäller molninfrastruktur, showcasen som är Twitch och de kommande Amazon Studios-spelen, har Seattle-företaget verkligen ett kort att spela på Cloud-spelmarknaden. Men se upp, vi sa redan det om Stadia…

GeForce Now-test: vad är molnspel i NVIDIA-stil värt 2021?

Efter år av beta, och mer än ett år sedan dess officiella release, är GeForce Now fortfarande en molnspeltjänst i förändring. 2021, uppfyller det dina behov? Svara i denna inventering av NVIDIA-plattformen.
Läs mer

Källa: Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button