Luminar Neos nya AI låter dig radera bakgrunden på dina porträtt med ett klick

Skylum Luminar Neo © Skylum

plugin Luminar Neo kan arbeta autonomt och är lillebror till Skylum Luminar AIden nuvarande “Editor’s Choice” bland bästa fotoredigeringsprogram tillgängliga på marknaden. Och nu låter denna AI-aktiverade programvara dig ta bort bakgrunden från dina foton med en knapptryckning.

Med Skylum Luminar Neos nya AI finns det inga mer tidskrävande manuella val för att ta bort motiv och bakgrunder från dina bilder. Ett klick räcker för att övervinna den tråkiga uppgiften med noggranna val.

Skylums nya AI integrerar Luminar Neo

Detta är en nyhet som kommer att spara dyrbar tid för fotografer och andra kreativa fotoredigeringsproffs. de plugin Skylum Luminar Neo, som kan fungera med Adobe Photoshop, Lightroom eller macOS Photos, har en helt ny praktisk knapp.

I maskåtgärderna, verktyget Borttagning av porträttbakgrund använder programvarans nya AI-teknik för att automatiskt upptäcka och välja motiv för dina bilder. Du kan sedan ta bort bakgrunden genom en trestegsprocess.

Skylum Luminar Neo © Skylum

För det första tar övergångsborsten till att förfina kanterna genom att ta bort onödiga detaljer där motivet och bakgrunden möts. För det andra tar objektborsten tillbaka ämnesdetaljer som kan ha eliminerats av AI.

För det tredje, och bara när det behövs, hjälper bakgrundsborsten till att ta bort delar som inte detekteras av AI. Sedan kan du använda motivet för din bild, befriad från bakgrunden, som ett lager eller exportera det till PNG-format med en transparent bakgrund.

Skylum Luminar Neo © Skylum

Inga fler tråkiga redigeringsuppgifter

Den här nya funktionen i Skylum Luminar Neo, som erbjuder precisionen av AI, gör att fotografer och artister kan frigöra sig från de mest tråkiga uppgifterna med fotoredigering för att fokusera på sin kreativitet.

Det bästa av allt är att Luminar Neo låter dig redigera flera bilder med ett klick, tack vare sparade anpassade förinställningar. Perfekt för att snabbt bearbeta en serie bröllopsfoton eller andra evenemang.

Det är värt att notera att om man tänker tillräckligt snabbt på porträtt för denna funktion för borttagning av bakgrund med ett klick, går Luminar Neo långt utöver det. Faktum är att plugin skapar också automatiskt masker för byggnader, berg och fordon.

Den nya artificiella intelligensen som Skylum erbjuder är så exakt att den också kan bearbeta marken, vare sig den är naturlig eller artificiell, och enkelt särskilja trottoaren, förutom att identifiera huvudämnet.

Som en påminnelse, den plugin Skylum Luminar Neo finns i Microsoft Store och macOS App Store.

Justera dina porträtt som ett proffs med Luminar AI

Ta grundinställningarna för alla bra fotoredigeringsprogram, lägg till en dos artificiell intelligens och ett lättanvänt gränssnitt: här är Luminar AI. En stor allierad som är lika bekväm med landskaps- och porträttfoton.
Läs mer

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button