Lucifer, the Witcher och Stranger Things sent: när kommer de ut?

Under året som precis har avslutats har det varit flera ögonblick av avbrott i skjutningen för stora tv-serier.

Många av dessa, vars release var planerad till hösten eller slutet av året, tvingades skjuta upp releasen av de nya avsnitten p.g.a. nedstängning, och flera manus återvände till scenen först i midsommar med efterlevnad av en hel rad säkerhetsföreskrifter som är nödvändiga för att förhindra smitta från Covid-19.

Allt detta innebar en avsevärd försening av att erbjuda den kompletta produkten till allmänheten, förutom när det gäller serier som lyckligtvis hade avslutat inspelningsfasen innan blocket. Bland dessa förekommer det verkligen Djävulen, vars första del av den femte säsongen dök upp på Netflix på 25 augusti 2020. Och nu väntar vi på ankomsten av den andra delen, bestående av ytterligare 8 avsnitt (organiserade när det ännu inte var känt att produktionen skulle fortsätta med en sjätte säsong).

Stranger Things and the Witcher bland de mest drabbade av lockdownen: vi måste vänta igen för att se dessa serier på digitala plattformar

I absoluta tal är dock innehållet som har påverkats mest av denna stoppperiod och Covid-nödsituationen utan tvekan det som behövde genomföra en del av filmar i andra länder.

Med internationell rörlighet reducerad till benet och endast för akuta behov, serier som Stranger Things (som äntligen med denna nya säsong hade öppnat upp för en djupare och bredare dimension) e The Witchermycket hyllade av allmänheten, återvände de till uppsättningen för bara tre månader och håller för närvarande på att slutföra registreringsfasen för avsnitten.

Postproduktion kommer sedan att följa, och den förväntas ingå i programmeringen inte tidigare sen vårom inte verkligen försommaren 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button