Lucifer, nyheten om den sjätte säsongen ödelägger fansen

Lucifer var en serie-uppenbarelse för allmänheten. Önskan om läsa om tecknet i nyckel fiktiv, få den att anlända till jorden i änglarnas stad (Los Angeles, faktiskt) pga trött på den infernaliska miljönär utan tvekan ett mycket intressant fynd och med många möjliga utvecklingar.

Och det kan man säga har inte gjort någon besviken alls, trots att det har upp- och nedgångar inte bara i kvaliteten på dramat utan också i samma produktion. Efter att ha förklarats för avslutat projekt av FX med tredje och sista säsongen, på sociala nätverk revolten från fansen och även för dem som, trots att de inte har sett serien ännu, utvärderade den positivt som ett försök att övervinna de förinställda berättelserna. Webben har fyllts med posta Och tweet bär hashtaggen som på kort tid stått i toppen av världens trender, övertygande Netflix att intressera sig för produkten och rädda den från glömskan.

Fansen uppskattade mycket Netflixs tur till en berättelse som ibland hade blivit banal och inaktuell, vilket gjorde att Lucifer kunde återgå till att vara en högprofilerat innehåll. Och helt oväntat nådde den till och med sjätte säsongen. Men här kommer de dåliga nyheterna, varför säsong 6 det kan vara det sista.

Lucifer, fans protesterar mot slutet av serien

För att säga sanningen så måste den senaste säsongen bli den femte. Den fick bestå av 10 avsnitt såsom att avsluta berättelsen värdigt och på ett originellt sätt, till vilket 6 andra sedermera tillkommit.

Det beslutades därför att dela upp vad som skulle ha varit den sista säsongen, den 5, i två delar om 8 avsnitt vardera. Den första delen av avsnitten, den 5:e, gick i luften från och med den sista 30 augusti 2020 tack vare att skottlossningen hade ägt rum avslutades före pandemin, och behövde bara monteras och berikas med spektakulära specialeffekter. Till andra delen av säsong 5 får vi dock vänta på nästa 28 maj.

Under tiden har dock bekräftelsen på produktionen av en sjätte säsong kommit. Fansens förhoppningar har belönats, men kanske för sista gången: Lucifer 6 kommer att vara det i alla avseenden sista säsongen. Vi kan inte vänta med att ta reda på hur berättelsen som mellan karisma av Tom Ellis och karaktärens charm har hållit miljontals användare klistrade vid skärmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button