Lucid Air förbereder sig för att landa på de europeiska vägarna i sommar

Lucid Air © (Bild: Lucid Motors)

Lucid Motors kan mycket snart lansera på vägarna vad som ofta beskrivs som “Tesla Model S”. mördare “.

En elektrisk sedan som heter Lucid Air, som kan ramla i Tyskland i sommar.

Lucid Air på de europeiska vägarna i sommar?

Det amerikanska företaget Lucid Motors presenterade sin elektrifierade sedan som heter Lucid Air i slutet av 2020. En 100 % elektrisk sedan avsedd att följa i fotspåren av en viss Tesla Model S, med i synnerhet en räckvidd på över 800 km bland dess egenskaper.

Idag meddelar Lucid Motors att de första modellerna avsedda för den europeiska marknaden bör komma till sina ägare under de kommande veckorna. Faktum är att företaget uppskattar att de första leveranserna kan ske redan i juni, med början på tyskt territorium. Varumärket riktar sig även till andra marknader som Finland, Belgien, Sverige, Norge och Italien, inte att förglömma Frankrike.

Observera att Lucid Motors nyligen presenterade en ny version av sin Air sedan, med Grand Touring Performance. En 100% elektrisk modell fortfarande, men med en effekt på 783 kW. Totalt erbjuds Air-serien i fem versioner, med versionerna Air Tour (456 kW), Grand Touring (588 kW) och Grand Touring Performance (783 kW), samt en 794 kW Dream Edition-version, för att inte tala om självklart grundversionen.

Om samma ämne:
Nissan är på väg att lansera sin Qashqai E-Power, en hybridbil utan dess like

Källa: CarScoops

Relaterade Artiklar

Back to top button