Love, Death + Robots: säsong 3 avslöjas i en sublim trailer


Nästan ett helt år efter den andra säsongen, netflix är redan redo att elda med nya avsnitt av sin antologiserie Kärlek, död & robotar.

Uppdatering 09/05: bara några dagar efter lanseringen på Netflix, säsong 3 av Kärlek, död & robotar visar sin officiella trailer!

Den tredje volymen av Kärlek, död och robotar är på vår tröskel

Om den första teaser-sändningen bara är väldigt (mycket) få i nya bilder och föredrar att annonsera tidigare avsnitt och andra prisbelönta Netflix-serier, kvarstår faktum att tillkännagivandet av dagen av Netflix är goda nyheter: säsong 3 av Kärlek, död & robotar anländer från den 20 maj till SVoD-plattformen.

För ordens skull är detta en science-fiction-orienterad antologiserie där varje avsnitt inte bara är oberoende, utan framför allt väldigt olika, både vad gäller innehåll (ämne, genre, etc.) och form (längd, visuell stil…). Antalet avsnitt är inte heller känt. Den första hade 18 och den andra åtta.

Recension Love, Death & Robots: Netflix och chip

Med sina många noveller med visuella genrer lika varierande som trevliga, var antologiserien för vuxna Love, Death & Robots utan tvekan en av mina främsta smällar under ett år 2019 som ändå var väldigt rikt på produktioner för den lilla skärmen.
Läs mer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button