Louvren: nu kan alla besöka det utan att lämna hemmet

De covid-19 med denna pandemi under ett år har det förändrat hur människor lever och interagerar över hela världen. Tyvärr pga smittor fler och fler nationer ansöker fortfarande restriktiva regler på resor. Men den nedstängning blockerade inte i digitala gränser. Ett exempel är Louvren. Idag är hans verk möjliga besök sitter bekvämt i soffan Hem. Här är vad det här nya sättet att besöka museet erbjuder och hur få tillgång till den kostnadsfria rundturen.

För första gången finns 480 000 verk från Louvren tillgängliga online

Det stämmer, för första gången i tidens historia 480 tusen verk av Louvren finns tillgängliga uppkopplad. Omöjligt att stjäla, hackare skulle inte ens tjäna några få mynt. En helt ny möjlighet t interaktiv med avsevärda fördelar, inklusive tid och möjlighet att se varje verk i detalj.

Initiativet omfattar en guidad tur komplett och fri. Det kan logga in till rundturen på Louvren direkt på officiella webbplats. Det handlar inte bara om en Galleri av bilder, som i och för sig redan kan vara värda mycket, men av en riktig sådan multimediaturné. Varje verk innehåller data och Beskrivning uttömmande. Det finns också video- kunna ge en unik upplevelse till besökaren.

Det tog tid och ansträngning att skapa detta “digitala konstverk“, Men den som har möjlighet att hjälpa dig förstår hur mycket det var värt det. Det kan inte bara vara värdefullt chans för den som vill besöka Louvren i lugn och ro, men det kan vara en unik möjlighet för studenter. Det kan bli enläroplansverksamhet ska genomföras i pappa, distansundervisning.

Också för detta besök inte bara alla utställda verk på Louvren, men också mest nyligen och de i arkiv. Kort sagt, ett verkligt fantastiskt initiativ som kommer att berika hjärtat och sinnet hos dem som investerar en del av sin tid för att beundra de vackraste verken i världen. Vi pratar om Gioconda och av Venus de Milo.

Relaterade Artiklar

Back to top button