Lost Soul Aside: mycket diskret sedan 2018, projektet återuppstår med 18 minuters spelande

Lost Soul Aside © UltiZero Games

Mycket diskret på kommunikationsaspekten, UltiZero Games-studion, med huvudet i styret, hade inte tagit sig tid att ge nyheter om Lost Soul Åsido under de senaste åren.

Men vi brukar säga ” Inga nyheter bra nyheter », och vi kan säga att studion erbjuder oss några mycket positiva här med dessa 18 minuters video.

Läs också:
PlayStation 5 har redan sålt 7,8 miljoner exemplar enligt den senaste räkningen

Litet lag, stor smäll

Action-RPG började slå vågor 2016 och var vid den tiden bara ett spel utvecklat av en och samma person, Yang Bing, och stöds av Sony Interactive som en del av sitt program China Hero Project. Och det minsta vi kan säga är att projektet har utvecklats väl, om vi jämför det med den sekvens det erbjöd oss ​​vid tidpunkten för dess avslöjande.

Om det går framåt i sin egen takt bör utvecklingen fortsätta lugnt inom den blygsamma studion, som idag har 30 anställda. Tidigare i år fick han stöd av Tencent. Detta är därför en möjlighet för den kinesiska utgivaren att förvärva en minoritetsandel, upp till 10 %, i företaget UltiZero Games.


Inspelat på Playstation 5, frammanar detta nya utdrag estetiken och rörelserna hos en Final Fantasy XV att nervositeten hos en Devil May Cry 5. Denna koppling till Capcom-licensen är kanske slumpmässigt spelmässigt, men det materialiseras av närvaron av Cody Matthew, kompositör för Devil May Cry 5som nyligen meddelade att man arbetar med poängen för Lost Soul Åsido.

För tillfället har ingen information om utvecklingens framsteg kommunicerats och inget utgångsfönster tycks dyka upp konkret. Men denna handfull minuter som har Noctis look-alike i full frenesi har goda argument för att få oss att vänta klokt.

Källa: Spelaren

Relaterade Artiklar

Back to top button