Lösning: “Jag kan inte kommentera eller reagera på en Instagram-berättelse”

Internet är ett verktyg som har förändrat våra liv sedan det dök upp, sedan det definitivt etablerade sig i samhället i slutet av 90-talet fram till idag, det har genomgått en stor utveckling, varje dag växer Internet och till tagit fram, ger oss i uppgift att uppdatera oss själva.

60 % av världens befolkning har tillgång till internet, det är väldigt positivt, för med det kan vi ansluta, navigera och interagera med genom var och en av de många webbplatser som utgör den, med vilket syfte vi än har, till exempel studier eller kommunikation. genom sociala nätverk.

Sociala nätverk är webbplatser med syftet att tillåta kommunikation mellan de miljontals användare det har, oavsett om det är i form av text, ljud och video, de har vuxit så mycket att de har nått punkten att passera webbläsarbarriären och få sina applikationer . , Instagram är ett exempel.

Vad är Instagram?

Instagram är en av de plattformar som är i toppen av de mest använda nätverken för närvarande, detta syftar till att dess användare kan utveckla innehåll på det sociala nätverket, till exempel nedladdning två bilder i instagram stories videor, tillfälliga och markerade berättelser, med den extra bonusen att du kan redigera dem med tusentals filter och inställningar som Instagram-appen har.

Trots allt detta är det normalt att Instagram är ett så stort socialt nätverk kan ha ett eller annat fel eller bugg, dessa kan uppstå av många anledningar, inklusive på grund av anslutningsfel eller serverfel samt ett fel från vår enhets sida. , en av dem kanske inte låter oss kommentera eller reagera på berättelserna om personerna vi följer, men vi kommer att lära dig en metod för att lösa det.

Hur kan jag ta bort felet som inte tillåter mig att kommentera eller reagera på en Instagram-berättelse?

Om du stöter på detta fel i Instagram-appen kan vi rekommendera denna serie av steg att följa för att lösa det här problemet:

  • Det första du kan göra är sättainstagram dag med den senaste versionen, med Google Play Store eller App Store, kan du göra det.
  • Du kan ta bort cacheminne Instagram på din enhet.
  • Om det fortfarande inte fungerar kan du radera all appdata och ladda ner igen.
  • Om du fortsätter med det här felet, ange ditt Instagram-konto från en annan telefon och kontrollera om du fortsätter att ha problemet, om du har det måste du kontakta instagram support och rapportera felet, eftersom det är ett problem med ditt konto.
  • Om du inte har det här felet på en annan enhet, eftersom problemet kommer från din mobil, skulle en bra lösning vara att söka på apk-sidorna (det är förlängningen av alla applikationer som finns på vår telefon) den version av Instagram som du använder burk reagera och kommentera härovan och uppmana honom .

När detta inte så vanliga fel på plattformen är löst kan du enkelt hantera och använda Instagram, både som vanlig användare eller om du vill nå dina mål med applikationen, ger Instagram oss möjligheten att experimentera och att interagera med det, att kommunicera. , skapa en sida, vara innehållsutvecklare, skapa en digital portfolio där vi kan ställa ut vårt arbete osv.

Instagram och dess funktioner

Detta nätverk dök upp 2010 i App Store som ett fotoverktyg, det växte och efter ett år hade det redan en social nätverksstruktur, med etablering av hashtags eller etiketter, så att dess användare använder dem lika mycket. hur man hittar bilder, detta satte trenden och revolutionerade Instagram, och blev fyra år senare det största sociala nätverket.

Tack vare hans minimalistiskt och trevligt gränssnitt den erbjuder oss alla typer av funktioner för användare, allt från infoga röstljud från Whastapp till Instagram Stories vid aktivera fokus, oskärpa eller porträttläge i Instagram-berättelser , en applikation som förnyar sig för att ge den bästa upplevelsen. till sina användare.

Utan tvekan har Instagram blivit en viktig applikation, som med så slående funktioner är imponerande, med den kommer vi att ha kul i timmar och Vi bjuder in dig utan tvekan för att ladda ner den.

Relaterade Artiklar

Back to top button