Lösning: “Facebook tillåter mig inte att lägga upp eller dela foton eller meddelanden på min vägg från min mobiltelefon”

Genom följande guide kommer vi att visa dig Lösning för “Facebook tillåter inte mig att lägga upp eller dela foton eller meddelanden på min vägg från min mobiltelefon » . Så låt oss analysera några möjliga orsaker och lösningar när Facebook inte tillåter dig att publicera.

Facebook har blockerat dig

Det bör noteras att Facebook-plattformen de senaste åren har försökt skapa en vänlig gemenskap. Med tanke på detta har politiken har förändrats under åren vilket är anledningen till att det finns vissa åtgärder som plattformen helt enkelt inte tolererar.

Ett tydligt exempel på detta är att posta meddelanden som kan anses stötande eller skadliga. I sin tur, om du överanvänder spam eller skickar för många vänförfrågningar under korta tidsperioder, kan du riskerar att blockeras . Generellt sett vore det bäst att kontrollera Facebooks riktlinjer för communityn för att undvika blockeringar.

I de flesta fall är dessa blockeringar tillfälliga och överstiger sällan 30 dagar. Som en allmän regel, efter denna 30-dagarsperiod, du kan posta om innehåll på din Facebook-vägg. Om detta är orsaken är det också en bra idé att radera gamla Facebook-meddelanden som kan orsaka detta problem.

I alla fall, om du anser att blockeringen är orättvis, kan du överklaga detta beslut. För att göra detta, försök helt enkelt att göra ett inlägg och när ” Åtgärden blockerad » visas klicka på alternativet ” att rapportera ett problem “, en åtgärd som gör att du kan kontakta Facebook för att rapportera problemet.

Det finns inget alternativ att dela

Ibland kan problemet uppstå om du vill dela ett inlägg som inte har en delningsknapp . Säker, vissa meddelanden kan inte delas inbyggt läge, men det finns lösningar du kan prova. Uppenbarligen är detta endast giltigt om du vill dela innehåll som andra användare har laddat upp.

Stäng applikationen / starta om mobilen

Tänk på att fel med appar i många fall är tillfälliga. Med andra ord kan de mest grundläggande lösningarna hjälpa till att lösa problem, såsom oförmåga att ladda upp innehåll till ditt Facebook-konto .

Försök att stänga appen och starta om den, om felet är tillfälligt kan det hjälpa. På din tur kan du också försöka starta om enheten (mobilen) . Om det inte fungerar kan du prova några av lösningarna nedan.

Rensa appcache och data

Ibland kan tillfälliga kraschar i mobilen orsaka problem, ifall man inte kan ladda ner eller publicera inlägg på Facebook. Under dessa omständigheter har han värt det försöka rensa cache och data en lösning som, även om den är enkel, kan vara funktionell.

  • Leta efter alternativet » inställningar på din mobil.
  • Väl där, leta efter sektion Appar av enheten.
  • Hitta Facebook-appen och klicka på den.
  • Ett avsnitt med namnet » Lagring » måste visas klicka på det här alternativet.
  • Nu alternativen » Ta bort dold ” och ” Ta bort data » kommer att visas klicka bara på de två alternativen för att radera data som lagras i systemet.

Uppdatera appen

Facebook uppdateras ständigt, dessa uppdateringar syftar till att fixa problem och förbättra applikationens stabilitet. Det är möjligt att anledningen till att du inte kan lägga upp eller dela bilder på din vägg beror på en fel i din version av Facebook . Med tanke på detta är det bättre att gå direkt till Play Store och uppdatera.

  • Som vi nämnde, allt du behöver göra är att gå till applikationen Spela butik .
  • Väl där, leta efter ” Facebook » och klicka på knappen « Uppdatering “.
  • Vänta bara tills processen är klar och försök ladda upp innehåll till ditt konto igen.

I alla fall, om du fortfarande har problem kan vi också guida dig till sättaFacebook uppdaterar till sin senaste version på Android eller iOS om ovanstående inte är till hjälp eller om du har en Apple-märkt mobil är definitivt en rekommenderad procedur för att undvika vanliga problem.

Kontrollera stabiliteten för din anslutning

Det är möjligt det ditt Wi-Fi kopplas bara från på Android . Sanningen är att anslutningsfel kan vara orsaken till att man inte kan ladda ner innehåll. Med tanke på detta, kontrollera att din data inte är uttömd eller så anslutningen är stabil . Om din anslutning är instabil kan du ha problem med att ladda ner innehåll, särskilt tungt innehåll.

Relaterade Artiklar

Back to top button