Lösning: “Din mediefil kunde inte bearbetas” Twitter-fel

Multimediafel i filbehandling är mycket vanliga, vilket är till besvär för användarna. I sociala nätverk har den här typen av filer vanligtvis underhållningsinnehåll, och när den har fel är det inte särskilt trevligt.

Twitter-mediefiler är ett av de vanligaste sätten som detta sociala nätverk tillhandahåller audiovisuell information och kortfattat kommunicera relevanta nyheter. Om du stöter på felet “din mediefil kunde inte bearbetas”, här kommer du att lära dig hur du fixar det.

Vad är en mediafil på Twitter?

När vi pratar om sociala nätverk ser vi och identifierar vanligtvis logotyperna som representerar var och en av dem, och vi kommer aldrig att märka att vit fågel på blå bakgrund brist. Twitter har blivit ett historiskt socialt nätverk, och det bara med hänsyn till varaktigheten av dess boom.

Vi pratar om ett socialt nätverk som fortsätter att vara bland favoriterna över hela världen, med registrering av mer än 50 miljoner användare varje år. Detta innebär att Twitter kom för över 15 år sedan och är här för att stanna i toppen av sociala medier mycket längre.

Bland kännetecknen för detta socialt nätverk, vi har de berömda Tweets som är små kommentarer som föreslås av användare publicerade från ett konto över hela världen; hur lätt du får kontakt med andra; och hur man delar alla typer av format, bland vilka multimediafiler sticker ut.

De Twitter mediafiler är olika sätt på vilka information kan tillhandahållas: endast bilder, videor, animationer eller ljud; Dessa filer delas av majoriteten av användarna, på Twitter, och kan också vara det exporteras via tweets till Instagram. Men ibland har de fel i själva appen vid nedladdning vilket är irriterande för användarna.

Vad orsakas av Twitter-felet “Din mediefil kunde inte bearbetas”?

För alla användare som vanligtvis delar mediefiler på Twitter är chansen stor att de har sett den här typen av fel: “Din mediefil kunde inte bearbetas” . Detta är faktiskt ett väldigt, väldigt, vanligt misstag; och dess orsaker är multifaktoriella, beroende på vilken typ av mediefil du vill dela.

I åratal har många användare spelat för att få följare och tillämpa olika metoder på bjud in någon till Twitter och följ dem enkelt . En av dem är att ladda ner mycket audiovisuellt innehåll och att använda beacons så att han kan positionera sig och uppnå sitt uppdrag.

Om en användare, majoriteten, som tillämpar denna metod och får felet “din mediefil kunde inte behandlas” blir det svårt att få tag i de prenumeranter du vill ha, så du kan bli arg om denna fråga är inte löst.

Men för den här lösningen är det nödvändigt att veta vad som orsakas eller orsaken till Twitter-felet. Vanligtvis orsakas detta fel av en krav som inte är fylld med nämnda fil.

Detta krav kan vara felaktig upplösning, felaktig storlek, bildhastighet, format, bithastighet, maximal varaktighet och många andra faktorer.

Hur fixar du Twitters fel “din mediefil kunde inte bearbetas”?

Med tanke på orsakerna till detta fel kommer vi att tillhandahålla en enkel lösning så att du kan fortsätta att ladda ner ditt innehåll och till och med se och veta vem och hur många som såg din tweet med Twitter-statistik.

Det första vi ska göra är att se till att vi uppdaterar dagen den senaste versionen av twitter . Sedan kan vi därifrån ge en specifik lösning beroende på vilket fel det kan vara.

Som förklarats i föregående avsnitt är formatet på mediefilen huvudorsaken till detta problem, och lösningen ges i fastställa kraven efterfrågat av det sociala nätverket.

I denna mening måste formatet vara .mp4 eller .mov; FPS-hastighet kräver max 40; bithastighet upp till 25 MB/s; upplösningen ska vara mellan 32×32 och 1920×1200; och i video skulle det vara 720p; den maximala varaktigheten på 140 sekunder. Och allt detta kan vara gjort med appar.

Relaterade Artiklar

Back to top button