Lösenord: skrämma data från de senaste 6 månaderna om onlinestöld

Skrämma data som upptäcks av under de senaste sex månaderna angående stöld av lösenord online. Hacker experter använder ett nytt fynd av skadlig programvara, riktigt farligt. Det handlar om Trojan-PSW. Dess förmåga ligger i att stjäla inloggningsinformation Och känslig data av en konto. Antalet användare som faller offer för dessa cyberattacker ökar märkbart. En verkligt farlig situation som förtjänar att uppmärksamma nya frågor säkerhet informatik Och Integritet.

Lösenord: Se upp för ny Trojan-PSW skadlig kod

De nya håller på att bli en riktig mardröm skadlig programvara Trojan-PSW. Kan stjäla åtkomstlösenord av användare, gör det hacker experter mer och mer farliga för vem som helst och när som helst.

Ingen är skonad förutom skyddar riktigt sina egna Användardata och din personliga lösenord. För att avslöja hur dessa stölder har ökat under de senaste sex månaderna 45 % är det välkända IT-säkerhetsföretaget:

“”.

Hur man undviker dessa stölder

Undvik datastöld det är inte lätt, men vissa knep kan göra livet svårt för cyberkriminella som inte kan vänta med att tillägna sig vår Lösenord.

  • Först och främst är det viktigt att absolut undvika att publicera på socialt nätverk personlig information som kan avslöja vår identitet. Gör till exempel aldrig din egen offentlighet telefonnummer eller denhemadress och e-post personlig.
  • En annan bra vana är dessutom att installera enapp eller en programvara av säkerhet som kan garantera en bra nivå på skydd.
  • Slutligen finns det många asidp (tyvärr betalas de säkraste) som fungerar som lösenordspärm. Inte bara memorerar och katalogiserar de de vi har valt för våra appar, sociala nätverk eller olika tjänster genom att automatiskt fylla i fälten för dessa, utan de skapar också nya som är nästan omöjliga att kränka.

Vi påminner dig om att vara uppmärksam på det nya skadlig programvara bankverksamhet av apparna Android relaterat till Banktjänster. Mycket farligt, det har som mål att tömma bankkonto av offret.

Relaterade Artiklar

Back to top button