Logitech StreamCam-webbkameran har 55 % rabatt idag!

Amazon erbjuder Logitech StreamCam-webbkameran till försäljning: en webbkamera dedikerad till blivande videografer som vill komma in i YouTube- eller Twitch-spelet.

Logitech StreamCam © Logitech

Logitech StreamCam skapades med syftet att tillfredsställa de primära ambitionerna för användare som vill göra live Twitch- eller YouTube-videor.

Logitech StreamCam i ett nötskal:

  • Filmer i 1080p med upp till 60 fps
  • Elektronisk stabilisering
  • Väger endast 182 gram

För att börja i videobranschen med pålitlig och prisvärd utrustning, inget bättre än denna Logitech StreamCam-webbkamera som säljs för €70,99 istället för €159.

Hitta Logitech StreamCam för 70,99 € på Amazon

88€ rabatt på Logitech StreamCam

För streamingutrustning är Logitech StreamCam den perfekta kandidaten eftersom dess prestanda är anpassad. Och med ett introduktionspris på €159, om du fortfarande var lite försiktig, kan du bli kär eftersom det för närvarande bara är €70,99.

Dessutom, om du är Amazon Prime-medlem kommer du att kunna ta emot webbkameran hemma imorgon. Och om du inte är det, vet att det finns ett 30-dagars testerbjudande, gratis och utan förpliktelser, vilket öppnar dörren till alla Prime-fördelar.

En webbkamera dedikerad till mycket enkel streaming

Logitech StreamCam är en webbkamera att ansluta till USB på din dator, oavsett vad det är. Den fästs på toppen av din skärm eller på ett stativ för att ge en lite mer stabil bild. Även om du med elektronisk stabilisering inte behöver oroa dig för mycket.

Den kan filma dig i 1080p eller 720p med 24, 25, 30, 50 eller till och med 60 fps. Du kan lägga den i stående eller liggande format, beroende på önskad effekt.

Det finns programvara att ladda ner för att få tillgång till ytterligare alternativ, oavsett om det gäller kalibrering eller kamerainställningar. Då kommer du att kunna hämta externa moduler och appar för att skapa din idealiska layout för streaming.

Eller redigeringsprogram för att sedan ladda upp videor till YouTube.

Logitech StreamCam

Hitta Logitech StreamCam för 70,99 € på Amazon

För att lära dig ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Logitech StreamCam.

Streama med den bästa bärbara datorn för tillfället

Om du letar efter en bra bärbar dator för att stödja ditt streaming- och videoredigeringsarbete kan du konsultera Clubics jämförande guide. Den erbjuder dig olika datorer till olika priser och prestanda, alla testade av redaktionen och listade här åt dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button